Anne Hathaway vrea să continue povestea din „Diavolul se îmbracă de la Prada 2”

De: Nicoleta Nicolae / 08.11.2014, 07:00
Anne Hathaway vrea să continue povestea din „Diavolul se îmbracă de la Prada 2”
Invitată de curând la The Graham Norton Show, actriţa a amărturisit că nu e împotriva unei continuări a peliculei care a făcut furori în rândul fashionistelor şi nu numai, în 2006.

„Nu ar fi amuzant? Mi-ar plăcea să fac continuarea, dar nu ştiu să existe vreun proiect pe această temă”. Cam asta a răspuns Anne Hathaway când Graham Norton i-a sugerat ideea unei continuări a peliculei „Diavolul se îmbracă de la Prada”, filmul adaptat după cartea scrisă de Lauren Weisberger, care s-a bucurat de succes în cinematografe.

Romanul „Răzbunarea se îmbracă de la Prada”, a apărut deja în 2013, dar nu a fost atât de bine primit de câtre public. Cu toate acestea, se pare că actriţa care i-a dat viaţă Andreei îşi doreşte o continuare a acestei poveşti.

În lumea ameţitoare a modei newyork-eze, în care faptul de a ajunge la servici cu părul în dezordine îţi poate ruina cariera, revista Runway Magazine este Sfântul Graal.

Miranda Priestly – puterea absolută în lumea modei – conduce revista Runway. Interpretată de Meryl Streep, Miranda nu admite ca ceva să-i stea în cale în ambiţia sa de a face din revista condusa de ea Biblia modei internaţionale. De aceea, pretinde ca asistenta sa personală să fie fără cusur.

Andy Sachs (interpretată de Anne Hathaway), este o tânără din provincie, proaspăt absolventă a uneia dintre marile universitati de pe Coasta de Est, obţine într-un mod nesperat slujba de asistentă a Mirandei. Deşi, iniţial, este încântată că a ajuns în raiul celebrităţilor, printre pantofi şi posete Prada, Armani şi Versace, Andy îşi dă repede seama că şefa ei este… diavolul în persoană.

Pentru a deveni asistenta perfectă, Andy va trebui să se conformeze tuturor pretenţiilor Mirandei şi să se supună regimului draconic impus de aceasta.