Aşa arată Doctor Queen în costum de baie la 62 de ani

Apropo.ro / 06.01.2014, 12:01
Aşa arată Doctor Queen în costum de baie la 62 de ani
Jane Seymour, actriţa principală din serialul "Doctor Queen", a fost surprinsă în costum de baie în vacanţa pe care a petrecut-o în Hawaii.

La vârsta de 62 de ani, Jane Seymour se menţine într-o formă fizică de invidiat. Actriţa a demonstrat pe plaja din Hawaii că are un corp tonifiat şi că poate să arate bine şi fără machiaj.

Starul din „Doctor Queen”, care a fost în anii ’70 şi una din fetele Bond (jucând în 1973 în „Live and Let Die”), are acelaşi trup ca în tinereţe, a remarcat Daily Mail, subliniind că Jane Seymour dă impresia că are jumătate din anii săi.

Vedeta a susţinut că forma fizică deosebită pe care o are se datorează orelor petrecute la sală şi faptului că joacă tenis, golf şi înoată. „Doamne, sunt într-o formă mai bună acum în unele privinţe decât eram atunci când am fost o fată Bond” , a declarat Jane Seymour pentru Closer Weekly.

Ea a mai precizat că nu ţine niciun fel de dietă, ci doar are anumite restricţii la mâncare: „Vreau să fiu atât de sănătoasă pe cât pot fi şi asta o perioadă cât mai lungă de timp. Fără diete. Dacă vreau paste, mănânc o jumătate de porţie”, a mai spus Jane Seymour.