Ashton Kutcher vine la PRO TV, in “Doi bărbaţi şi jumătate”

De: Nicoleta Nicolae / 17.01.2013, 08:00
Ashton Kutcher vine la PRO TV, in “Doi bărbaţi şi jumătate”
Superstarul american Ashton Kutcher debutează în cel de-al nouălea sezon al serialului de comedie “Doi bărbaţi şi jumătate”, care va fi difuzat începând de luni seara, 28 ianuarie, ora 23:00, la Pro Tv.

Kutcher a fost ales de producători să îl înlocuiască pe controversatul Charlie Sheen, rol pentru care Ashton a primit nu mai puţin de 700 000 dolari pentru fiecare episod. La prima apariţie în noul sezon al serialului, peste 28 de milioane de telespectatori din Statele Unite l-au urmărit pe actorul devenit celebru mai ales pentru farsele realizate în show-ul „Punk’d” de la MTV.

După dispariţia la fel de tumultoasă ca şi întreaga prestaţie a lui Charlie Harper, carismaticul Ashton va interpreta rolul lui Walden Schmidt, un milionar excentric, cel care îl salvează pe Alan, fratele lui Charlie, ajuns din nou pe drumuri. După ce cumpără vila în care locuiau înainte cei doi fraţi, Walden decide să îl lase pe Alan să stea cu el „până va reuşi să-şi găsească o locuinţă a lui”. Cei doi devin prieteni la cataramă, iar de aici până la comedia 100% cu care s-au obişnuit fanii „Doi bărbaţi şi jumătate” nu mai este decât un pas.


Telespectatorii Pro Tv vor putea urmări câte două episoade din noul sezon al super-serialului de comedie de luni seara, ora 23:00, numai la Pro Tv.