Ateliere gratuite de limba engleză distractivă pentru copii

De: Mioara Tronaru / 27.05.2013, 17:23
Ateliere gratuite de limba engleză distractivă pentru copii
Pentru că limba engleză are o importanţă extraordinară pentru comunicare şi informare în această era a internetului şi a globalizării, Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie îşi propune să motiveze cât mai mulţi copii să o înveţe, prin metode atractive, care să îi facă să asimileze cu plăcere.

În luna copiilor, Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie le va oferi celor mici mai multe evenimente gratuite, oportunităţi de a învăţa engleza altfel decât la şcoală, prin jocuri şi cântece, care să îi stimuleze şi să le stârnească interesul.

Aşadar, copiii între 4 şi 10 ani sunt aşteptaţi la “Happy Hour cu Ziggy şi Zaggy“ pe 1, 2 şi 8 iunie la Biblioteca Suspendată din Orăşelul Copiilor, Parcul Tineretului, intrarea Brâncoveanu. Biblioteca Suspendată se afla lângă Roata Mare din Orăşelul Copiilor, iar participarea este gratuită. Jocurile în limba engleză vor începe la ora 17:00 şi cei mici se pot alătura activităţii şi pe parcurs. Pentru mai multe detalii despre ateliere şi activităţi, părinţii pot suna la 0755.132.228.

Modalitatea de lucru cu copiii vă fi bazată pe metode de învăţare non-formală, prin jocuri de rol, cântecele, concursuri şi alte activităţi amuzante care îi vor cuceri pe copii. Vedetele orelor de engleză vor fi Ziggy şi Zaggy, personajele create de Shakespeare School, atât de îndrăgite de copii şi deja cunoscute din cartea “Ziggy & Zaggy – Adventures în Englishland” şi de la emisiunile-lecţie de engleză de la Radio Itsy Bitsy.

De altfel, cei care se vor juca cu cei mici în cadrul atelierelor de limba engleză vor fi chiar profesorii Shakespeare School, centru de învăţare a limbii engleze specializat în predarea limbii engleze altfel decât la şcoală, prin metode care îi fac pe copii să decopere bucuria învăţării. Metodele se pliază pe aptitudinile şi interesele celor mici, astfel încât ei să îşi menţină interesul pentru lecţie şi să reţină încă din timpul cursurilor.