BabyTV – pe platforma UPC România

De: Mioara Tronaru / 09.04.2013, 14:42
BabyTV - pe platforma UPC România
BabyTV a anunţat astăzi că poate fi recepţionat pe platforma UPC România. Canalul cu transmisie de 24 de ore din 24, fără publicitate, este disponibil ca parte a pachetului Basic, pe canalul 509.

BabyTV este un canal cu transmisie gratuită de 24 de ore de programe exclusive, de înaltă calitate, create de experţi în pedagogie. Gândite sub forma unor episoade scurte, cu scopul de a stimula învăţarea în primii ani de viaţă, cu accent pe interacţiunea dintre părinte şi copil, programele sunt clasificate în nouă categorii tematice de bază, astfel: primele noţiuni, natură şi animale, muzică şi artă, imaginaţie şi creativitate, crearea prieteniilor, activităţi, jocuri de ghicit, primele cântecele şi versuri, programe de noapte.

Maya Talit, director de distribuţie şi marketing pentru BabyTV UK, a declarat: ”Suntem încântaţi de lansarea BabyTV pe platforma UPC România. Familiile din România se vor putea bucura de programele noastre excepţionale şi aşteptăm cu nerăbdare să facem cunoscut BabyTV unui public mai larg”.

În afară de UPC România, BabyTV mai este recepţionat şi prin Romtelecom.