Bebeluşele, pregătite să îi evalueze pe noii prezentatori ai Cronicii Cârcotaşilor

De: Nicoleta Nicolae / 18.02.2015, 17:00
Bebeluşele, pregătite să îi evalueze pe noii prezentatori ai Cronicii Cârcotaşilor
Toţi Cârcotaşii din România se vor face auziţi, pe două voci, din 4 martie, la Prima TV, într-un nou sezonal cunoscutei emisiuni de satiră. Se aşteaptă multe de la cele două voci, Ioana Petric şi Cristian Hrubaru, atât de la cei din faţa televizoarelor, cât de colegii din “distribuţia” Cronicii Cârcotaşilor.

„Cronica Cârcotaşilor este ca un releu de retransmisie a gândurilor românilor, iar cei doi prezentatori vor face echipă bună pentru a asigura funcţionarea acestui releu”, este încrezător veteranul emisiunii, Puştiu’.  Tot „omul cu camera”  mai spune că „Ioana este o dulce, iar Hrubaru e cam acru, în sensul bun al cuvântului”, cei doi fiind potriviţi pentru a da gust Cronicii.

Noua pereche de la pupitru a fost „evaluată” şi de… perechea de Bebeluşe. Roxana susţine că „Hrubaru este un adevărat Cârcotaş, unul care va da voce tuturor românilor care vor să se facă auziţi”, în timp ce colega ei mizează pe experienţa celor doi. „Au, împreună, 17 ani de televiziune, sunt sigură că experienţa, inteligenţa şi nebunia lor se vor împleti foarte frumos”, crede Cristina, revenită în echipa Cronicii în toamna anului trecut, după naşterea fetiţei sale.

              

Se ştie faptul că Hrubaru, noul venit la pupitru, este rocker cu acte în regulă, “atitudine” pentru care a şi fost premiat recent. Tocmai de aceea Unguru’ Bulan, unul dintre realizatorii rubricii “România Pitorească”, este convins că, în această primăvară, “Cronica will rock”. Cât de rock va fi noul sezon al emisiunii care, în curând, împlineşte 15 ani de la prima ediţie, vedeţi din 4 martie, ora 20:30, doar la Prima TV.