Brazilianul Luiz Gustavo, în versiune digitală la Bucureşti

De: Mioara Tronaru / 14.05.2014, 17:31
Brazilianul Luiz Gustavo, în versiune digitală la Bucureşti
Postul de televiziune Cartoon Network lansează cea de a treia ediţie a Academiei Cartoon Network printr-un eveniment pentru copii, organizat sâmbătă, 17 mai, de la 14:00 la 18:00, în centrul comercial Băneasa Shopping City.

Copiii au posibilitatea să se întâlnească şi să se antreneze alături de versiunea digitală a fotbalistului Luiz Gustavo. Datorită noii tehnologii de realitate augmentată, copiii prezenţi la eveniment se vor putea vedea jucând fotbal alături de mijlocaşul brazilian pe un ecran imens.

Prezenţa digitală a lui Luiz Gustavo îi va inspira pe copiii între 6 şi 15 ani să-şi demonstreze talentul la fotbal, să-şi exerseze fentele în probele speciale: dribbling, control al mingii, tras la poartă, pentru ca, în final, să îşi crească şansele de câştig al marelui premiu oferit de Academia Cartoon Network.

La eveniment va exista şi un spaţiu dedicat copiilor cu vârsta până în 7 ani, unde, sub îndrumarea coordonatorilor, copiii vor desena planşe personalizate cu personajele îndrăgite din serialele Cartoon Network şi vor întâlni mascotele preferate, Finn şi Jake (Să-nceapă aventura), Gumball şi Darwin (Uimitoarea lume a lui Gumball).

În Academia Cartoon Network se pot înscrie copii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 15 ani. Concursul de fotbal se va desfăşura între 16 mai şi 13 iunie, perioadă în care copiii trebuie să încarce pe site-ul Cartoon Network un clip video prin care să îşi demonstreze talentul la fotbal. După încărcarea înregistrărilor, toţi copiii îşi pot vota clipul preferat până pe 29 iunie. În premieră, în acest an, vor fi aleşi doi mari câştigători, cel de al doilea fiind desemnat şi susţinut de Digi Sport, partenerul media al Academiei Cartoon Network. Ambii câştigători vor călători în vara aceasta alături de un părinte sau de un tutore într-un oraş european, unde vor participa la un antrenament cu Luiz Gustavo.

În plus, anul acesta, copiii care ştiu totul despre fotbal sunt invitaţi să participe la testele cu întrebări de pe site-ul Cartoon Network.