Bucharest Craft Beer Festival 2018 – Programul festivalului si detalii de acces

De: Cristiana Trifu / 28.08.2018, 12:23
Bucharest Craft Beer Festival 2018 - Programul festivalului si detalii de acces
Cea de-a treia ediţie a festivalului BUCHAREST CRAFT BEER FESTIVAL îşi deschide porţile vineri, 31 august, la Verde Stop (Barbu Văcărescu 162-164). Vor fi trei zile pline cu bere artizanala si mancare delicioasa, cu peste 140 de etichete de bere, cidru si craft soda, relaxare la iarbă verde, şi, evident, muzică bună cu sapte trupe şi doi DJ-i.

Programul festivalului se prezintă astfel:

VINERI, 31 august

17:00 – ACCES

21.00 – 22:00 – concert THE MONO JACKS

SÂMBĂTĂ, 1 septembrie

12:00 – ACCES

18:30 – 19:15 – concert THE DETAILS

19:45 – 20:30 – concert FiRMA

21:00 – 22:00 – concert COMA

DUMINICĂ, 2 septembrie

12:00 – ACCES

18:30 – 19:15 – concert DAYDAY

19:45 – 20:30 – concert JURJAK

21:00 – 22:00 – concert B.U.G. MAFIA – spectacol necenzurat

Şi pentru că mâncarea delicioasă merge cel mai bine cu muzica bună, mai jos vi-i prezentăm şi pe cei doi DJ-i care se vor ocupa de atmosfera de dinainte de concerte: – Alt Om si NotSoCommonDJ (Electrocord).

La iesirea din festival, ca in fiecare an, publicul isi va putea cumpara, pentru acasa, berile pe care le-a degustat in timpul festivalului. Selectia de beri prezente in magazin va fi asemanatoare, daca nu chiar mai mare decat cea din festival.

Line-up-ul culinar al festivalului ii cuprinde pe Arrosticini, Camionetta, Duma’s Van, Maidan, Smokin’ Pig, Soho Fish&Chips, I,Bubble Waffle, Mrs. Lava si Puro & Bio.

Cea de-a treia ediţie BUCHAREST CRAFT BEER FESTIVAL, singurul eveniment din Bucuresti dedicat în exclusivitate bauturilor artizanale, are loc între 31 august şi 2 septembrie, la deja cunoscuta locaţie din Barbu Văcărescu 162 – 164.

BUCHAREST CRAFT BEER FESTIVAL 2018 te invită să incerci peste 140 de etichete de bere, cidru si soda, toate artizanale, fabricate de peste 45 de producatori din întreaga ţară si din strainatate.

Unul dintre ingredientele de bază ale BUCHAREST CRAFT BEER FESTIVAL este atmosfera creată de un public minunat. Pentru ca experienţa să fie şi de această dată una foarte plăcută, organizatorii aduc la cunoştinţa publicului câteva informaţii utile:

·      Accesul se face pe baza biletului valid, o singură dată, iar participanţii vor primi câte o brăţară (valabilă o zi în cazul biletelor de o zi, sau pe toată durata festivalului, în cazul abonamentelor);

·      La intrare vor fi disponibile bilete şi abonamente în puncte de vânzare autorizate de către organizatori. Vânzarea şi cumpărarea de bilete în afara acestor puncte nu este permisă;

·      Accesul este gratuit pentru copiii sub 12 ani însoţiţi de către unul dintre părinţi (posesor de bilet valid);

·      Căţeii sunt bine-veniţi la festival, în măsura în care nu îi deranjează pe cei din jur;

·      Este permis accesul cu aparate foto-video;

·      In zona evenimentului cat si in cadrul acestuia se vor face fotografii/materiale video pentru care ne rezervam dreptul de a le folosi ulterior in comunicari de uz intern sau extern cu scop comercial sau de marketing. Intrand in aceste zone, puteti fi surprinsi in aceste materiale, asadar, implicit, sunteti de acord sa ne transferati si toate drepturile de folosinta a imaginilor.

·      Fiecare posesor de bilet o sa primeasca la intrare/acces propriul pahar reutilizabil, iar in incinta festivalului exista un loc de spalat aceste pahare. Daca paharul se sparge sau se murdareste foarte tare, acesta se poate schimba cu un pahar nou tot din zona accesului, dar doar daca paharul deteriorat/murdar se returneaza.

·      Paharele oficiale Bucharest Craft Beer Festival au mai multe gradatii (100ml, 200ml, 330ml, 400ml, 500ml), iar vizitatorii pot cumpara bere de la comercianti in functie de ce cantitati doresc.

·      Accesul cu sticle, conserve, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, lanţuri, substanţe interzise prin lege, obiecte periculoase, nu este permis, iar organizatorul nu va stoca sau păzi asemenea lucruri;

·      Accesul cu bicicleta în perimetrul festivalului nu este permis. Organizatorii vor asigura o parcare de biciclete, însă e necesar să vă aduceţi propriul antifurt;

·      Pentru confortul publicului, organizatorii vor limita accesul la cel mult 5.000 de persoane în acelaşi timp, în zona de festival;

·      Organizatorii NU asigură locuri de parcare, drept urmare publicul este rugat ca, în măsura în care este posibil, să folosească mijloacele de transport în comun.

·      Accesul se încheie la ora 22, în toate cele trei zile de festival.

Reamintim ca organizatorii Bucharest Craft Beer Festival 2018 au pregatit si o categorie specială de bilete, pentru cei care doresc o experienta all inclusive. Craft Beer Fan Ticket are pretul de 69 de lei si include:

– acces de o zi, în oricare dintre cele trei zile de festival
– 1 portie mancare la alegere, din meniul truck-urilor participante
– 1 draught de bere BCBF
– 1 cafea revigorantă
– 1 voucher de 8% reducere la o comanda de pe Berero.ro
– 1 voucher de 8% reducere la o sesiune de cumparaturi de la The Beer Institute

Atat Craft Beer Fan Ticket, cat si abonamentele si biletele obisnuite se pot cumpara de pe entertix.ro si iabilet.ro, preturile fiind de 20 lei pentru tichetele de o zi si 48 lei pentru abonamentele ce permit accesul in toate cele trei zile de festival.