Bursucu: „E foarte posibil să mă apuc serios de cântat! ”

De: Nicoleta Nicolae / 13.08.2015, 11:00
Bursucu: „E  foarte posibil să mă apuc serios de cântat! ”
Prezentatorul emisiunii „Roata Norocului” i-a surprins pe colegii săi, la filmările primei ediţii a show-ului, cu o voce remarcabilă. Într-o pauza de filmare, Bursucu a urcat pe scena alaturi de band-ul emisiunii si s-a pus pe cantat.

„Am incercat sa cant prima data la sapte ani, am intrat in grupul . Au urmat cativa ani in care pot sa spun ca mi-am exersat vocea. Mi-am facut apoi o trupa latino, se numea , aveam 11 ani atunci. Am mers si pe litoral cu trupa, m-am bucurat la vremea aceea de succes”, a povestit Bursucu. Acesta nu exclude ca, la un moment dat, sa se apuce serios si de cantat. „Deocamdata mi s-a indeplinit visul de a prezenta o emisiune de succes. Nu se stie niciodata ce-ti rezerva viitorul, e foarte posibil sa ma apuc serios de cantat”, a adaugat vedeta.

Dupa prestatia muzicala, Bursucu a invitat-o pe Ana-Maria Barnoschi la dans, in aplauzele celor prezenti.

„Bursucu nu e numai un om de televiziune, coregraf si dansator, Bursucu si canta foarte bine! Este inepuizabil! Acum e in mood-ul ”, a spus amuzata Ana-Maria Barnoschi.

Emisiunea „Roata Norocului”, prezentata de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, va debuta pe 23 august si va fi difuzata in fiecare duminica, de la ora 20:00, la Kanal D.