Cabral şi Andreea Ibacka au schiat în mijlocul deşertului

De: Cătălina Matei / 20.01.2014, 11:54
Cabral şi Andreea Ibacka au schiat în mijlocul deşertului
Cabral, prezentatorul emisiunii “Povestiri de noapte” şi Andreea Ibacka, actriţa din telenovela “Regina”, ambele producţii difuzate la Acasă TV, s-au întors foarte impresionaţi din Dubai şi Abu Dhabi unde au vizitat multe obiective turistice, au mers la plajă, la schi, la shopping, au bifat toate activităţile pe care şi le doreau de la o vacanţă.

“Cel mai tare ne-a impresionat moscheea din Abu Dhabi (Grand Mosque). E greu de explicat în cuvinte ce am simţit. Pe lângă arhitectură şi detaliile extrem de frumoase, luxul şi grijă pentru tradiţie, întâmplarea a făcut să putem asculta pe culoarele moscheei rugăciunea de seară. Răsună prin toate difuzoarele. Şi chiar dacă n-am înţeles o boabă în arabă, încărcătura momentului a fost deosebită, am simţit-o chiar şi noi”, începe povestea Andreea.

Cei doi au vizitat locurile alături de un ghid roman, au mers la un seminar despre cultura arabă şi chiar le-au cunoscut casele: “În plus, ne-am plimbat prin oraşul vechi, prin bazar, am traversat râul cu abra (gondola lor) şi ne-am plimbat cu ea pe aşa zisele canale amenajate în stil veneţian, am fost pe Palm Jumeirah, am vizitat fostul palat prezidenţial, am fost pe circuitul de Formula 1, şi într-un final… la mall, normal. Ba chiar am ajuns într-o seară şi la pârtia de schi. Au amenajat una la interior, lungă de 2 kilometri, chiar în mijlocul deşertului, tot la mall”, adaugă Cabral.

Cabral şi Andreea au fost şi la plajă, în rest au vizitat foarte mult:  “Am urcat şi în Burj Khalifa (cea mai înaltă clădire din lume), asta mulţumită rezervărilor făcute online de Cabral încă din Bucureşti. Altfel, n-aveam nicio şansă să urcăm, se înghesuiau turiştii la casa de bilete …A fost incredibil de frumos, avem sute de fotografii de la peste 400 metri deasupra oraşului”, spune Andreea Ibacka.

“Rezumând, suntem atât de încântaţi de locurile pe care le-am văzut încât zilele astea am vorbit foarte mult despre Dubai, tocmai din dorinţa de a face câteva recomandări utile pentru cei interesaţi să ajungă. Entuziasmul nostru deja a convins 4 cupluri dintre prietenii noştri să-şi petreacă următoarea vacanţă acolo. În rest, am promis că revenim pe bloguri (cabral.ro şi andreeapatrascu.ro) cu mai multe poveşti şi review-uri folositoare despre Dubai şi Abu Dhabi. Avem inclusiv câteva ponturi pentru a reduce cheltuielile cu deplasarea şi pentru a folosi cât mai eficient timpul de acolo”, mărturisesc Cabral şi Andreea.