Catagay Ulusoy provine dintr-o familie bosniacă

Apropo.ro / 09.12.2014, 15:31
Catagay Ulusoy provine dintr-o familie bosniacă
Actorul cunoscut publicului românesc din serialul “Feriha” a dezvăluit faptul că părinţii lui au emigrat din Bosnia şi Herţegovina.
Foto: Kanal D
 
 
Cagatay Ulusoy, interpretul personajului principal din “Yaman”, serialul ce va fi difuzat începând de vineri, de la ora 20.00, la Kanal D, a făcut dezvăluiri interesante în presa din Turcia, referitoare la originea sa. 
 
„Provin dintr-o familie din clasa mijlocie, care a emigrat din Bosnia şi Herţegovina. M-am născut şi am crescut în Istanbul, în cartierul Avcilar. Mama şi tata sunt pensionari şi au lucrat ca funcţionari publici”, a declarat Cagatay Ulusoi. 
Cagatay mai are un frate mai mare cu 15 ani, Atalay, care este „entuziasmat de actorie, dar e prea timid”, potrivit spuselor starului.  
 
Foto: Kanal D
 
Cagatay Ulusoy a devenit cunoscut în Turcia după ce a câştigat concursul “Best Model of Turkey”, în 2010.  Nimic din viaţa sa de până atunci nu anunţa că va deveni faimos. La vârsta de 12 ani, a început să joace baschet şi visul său a fost să ajungă antrenor. 
 
După absolvirea liceului, s-a înscris la Universitatea din Istanbul, unde a studiat „Sisteme de Irigaţii şi Amenajări Peisagistice”, sperând să devină  arhitect peisagist. În perioada studenţiei, Cagatay a continuat să joace baschet cu echipa şcolii, visând la o carieră de antrenor. Dar talentul său actoricesc a fost mai puternic decât cel sportiv. Catagay a ajuns rapid la sufletul publicului fie cu apariţiile în calitate de model sau cu roluri în seriale şi filme. În România, Catagay Ulusoy a atras atenţia telespectatorilor cu rolul lui „Emir” din „Feriha”.    
 
În „Yaman”, serialul care va începe vineri, la ora 20:00, la Kanal D, Cagatay Ulusoy joacă rolul unui băiat sărac, dar curajos şi onest, care luptă să îşi ajute familia încercată de greutăţi şi să îşi schimbe condiţia socială.