CBS Reality aduce cele mai inspirate documentare din viaţa reală

Apropo.ro / 01.03.2013, 12:01
CBS Reality aduce cele mai inspirate documentare din viaţa reală
După succesul obţinut în Marea Britanie, reţeaua CBS este acum disponibilă în întreaga lume şi vă oferă cea mai longevivă emisiune TV, Judecătoare Judy şi seria premiată Anchete judiciare: Primele 48 de ore.

Emisiunile postului CBS Reality poartă marca CBS dar pe post sunt prezentate în continuare şi alte documentare din arhivă despre crime (Închisoarea din Las Vegas, Agenţii vamali, Dog, Vânătorul de recompense), documentare medicale (În inima metropolei) şi seria Infidelităţi.

CBS are în spate o adevărată istorie în producţia TV şi deţine una dintre cele mai mari videoteci de divertisment din lume. Mărcile CBS sunt recunoscute le nivel mondial pentru calitatea şi încrederea de care dau dovadă.

Infracţiuni la Antipozi: Detectivii din Noua Zeelandă

Din 2 martie până pe 9 martie, sâmbăta şi duminica, de la ora 23:00

Infracţiuni la Antipozi: Detectivii din Noua Zeelandă este un documentar captivant despre viaţa poliţiştilor din primele rânduri. În cele trei părţi ale emisiunii, poliţiştii vor vorbi despre pericolele cu care se confruntă zilnic.

Cine sunt detectivii care rezolvă cele mai grave şi mai şocante crime din Noua Zeelandă şi care îi vânează pe ucigaşi, violatori, hoţi şi escroci pentru a-i aduce în faţa justiţiei? Cum reuşesc aceştia ca de fiecare dată, să analizeze toate probele şi să pună cap la cap toate indiciile pentru a încerca să afle adevărul?

Această serie este produsă în colaborare cu poliţia din Noua Zeelandă şi vă oferă interviuri interesante şi numeroase alte dezvăluiri ale celor care caută indiciile şi care dezleagă puzzle-uri pentru a găsi vinovaţii.

În inima metropolei – seria 15

Din 4 martie, de luni până vineri, de la orele 12:00 şi 19:00

Seria În inima metropolei, nominalizată cu nenumărate premii, vă introduce în lumea celor mai aglomerate spitale din Europa.

Locaţiile acestui sezon sunt spitalele Guy şi St. Thomas din Londra. Telespectatorii vor putea urmări viaţa de zi cu zi a pacienţilor şi a personalului din aceste două spitale. Transmisiunile sunt filmate live chiar în secţiile spitalului iar voi veţi fi martorii evenimentelor din viaţa acestor oameni.

Sezonul 15 vă prezintă cazurile cu care se confruntă doctorii de aici, de la sângerări nazale la naşteri dificile şi operaţii neurologice. Această emisiune vă prezintă imagini în direct de la intervenţiile chirurgicale, oferindu-vă o privire de anasamblu a problemelor cu care se confruntă pacienţii şi tratamentele pe care le primesc aceştia.