Ce cupluri mondene trudesc din greu la “Serviţi, vă rog!”?

De: Cătălina Matei / 08.07.2013, 08:00
Ce cupluri mondene trudesc din greu la “Serviţi, vă rog!”?
Cuplurile mondene duc greul în cea de-a cincea ediţie a show-ului “Serviţi, vă rog!” de la PRO TV. De data aceasta muncă, nu doar dragostea, se face în minim doi, vorba cântecului: Mihai Petre şi Elwira, Victor Slav şi Bianca, Oana Zavoranu şi Oana Roman însoţite de iubiţi sunt împreună la bine, dar mai ales la greu, căci Nea Marin îi pune la treaba fără milă.

Unde-s doi, puterea creşte şi munca se dublează – este deviza lui Nea Marin, care deleagă sarcini în stânga şi în dreapta, fără să facă diferenţa între bărbaţi şi femei: “Toată lumea munceşte aici, spala vase, strânge gunoiul, serveşte, nu există treburi de bărbat şi treburi de femeie! Bineînţeles, nu le dau să-şi rupă spinarea, dar dacă eu îi cred în stare, înseamnă că pot să facă ceea ce le spun!”, declară gazda show-ului.

Mihai Petre, temutul jurat de la “Romanii au talent” şi “Dansez pentru tine”, împreună cu soţia sa, Elwira, alcătuiesc, fără doar şi poate, echipa ideală: serioşi şi conştiincioşi, “fac treaba tot timpul, la fel ca şi în dans”, îi laudă Nea Marin, “cu atât mai mult cu cât au venit cu copilul la mare, aşa că trebuie să se ocupe şi de el”.  Titlul de cel mai “lipicios” cuplu revine, însă, lui Victor Slav, prezentatorul rubricii “Vremea“ de la PRO TV, şi Biancăi Drăguşanu, care nu se dezlipesc unul de celălalt. “Orice face unul face şi celălalt, sunt mereu împreună, se vede că sunt foarte îndrăgostiţi”, spune gazda emisiunii, iar cei doi adăugă: “Indiferent de situaţie sau de provocările care ar putea să apară, noi suntem o echipă, ne vom ajuta mereu”.

Unul cu sapa, altul cu…  somnul! Proverbul se aplică în cazul Oanei Zavoranu şi al iubitului ei, Răzvan, care trebuie să muncească de două ori mai mult, deoarece perechea îi este căzută la pat: “E obosită, i s-au umflat picioarele, nu rezistă prea bine”, spune Nea Marin. Cu toate acestea, Răzvan reuşeşte să-şi scoată iubita din încurcătură: “E băiat muncitor, ascultător, nu crâcneşte în faţa mea”, declară exigentul Nea Marin. La fel de bine se completează şi Oana Roman cu Marius, iubitul său, care este nevoit să îi ţină locul de la jumătatea filmărilor: “Pe cât de serioasă e ea, pe atât de pus pe soţii e el, l-am citit eu de când a venit”, spune “tartorul” vedetelor.

Nea Marin, mai acru că niciodată, face vara aceasta “cocktail de vedete” şi le pregăteşte telespectatorilor petreceri pline de surprize, entertainment că la carte şi seri incendiare în cel de-al cincilea sezon al emisiunii “Serviţi, vă rog!” , difuzat în curând la PRO TV.