Cei mai orgolioşi bucătari şefi din lume sunt „la cuţite”

De: Nicoleta Nicolae / 01.04.2015, 08:00
Cei mai orgolioşi bucătari şefi din lume sunt „la cuţite”
Anul trecut, Ramsay s-a certat cu Oliver, pe care l-a criticat pentru că nu a participat la dechiderea propriului restaurant, Jamie’s Italian, din Hong Kong, scrie independent.co.uk.

„Doi bucătari britanici, Jamie Oliver şi Gordon Ramsay, care se întâlnesc în Hong Kong. Eu cel puţin am venit la deschiderea restaurantului meu, nu-i aşa? Dacă deschizi un restaurant în Hong Kong, trebuie să vii la lansare”, a declarat Ramsay, pentru CNBC.

„Gordon va face orice să mă enerveze, este foarte invidios şi n-o să-i meargă, cât timp o să-mi văd de treaba mea”, a declarat, la rândul său, Jamie Oliver. „Este prea ocupat să urle, să dea impresia că industria noastră este plină de oameni iritaţi şi răi”.

Momentan, Oliver se află pe primul loc în clasamentul bestseller-urilor din Marea Britanie, cu a 15-a carte a sa, „Save With Jamie”. Vânzările sale de carte totalizează 37 milioane de dolari, în timp ce Ramsay a lansat 21 de cărţi, reuşind să vândă 3 milioane de exemplare. „Cred că asta îl scoate din sărite”, a adăugat Oliver.