Cele mai frumoase vedete arabe! Imagini uimitoare

De: Nicoleta Nicolae / 25.06.2015, 09:00
 Cele mai frumoase vedete arabe! Imagini uimitoare
În general brunete, dar şi blonde, cele mai frumoase femei arabe au mult succes în domenii diferite şi impresionează zi de zi publicul din lumea întreagă.

Afef Jnifen este născută în 1963 şi are rădăcini şi din Italia dar şi din Tunisia. Este model şi prezentatoare TV, iar frumuseţea ei incontestabilă o clasează între cele mai frumoase femei arabe.

În ciuda numelui cu rezonanţă fotbalistică, nu are nicio legătură cu celebrul fotbalist. Ea este la rândul ei celebră pentru dansul extrem de senzual din buric pe care îl execută. Amelia Zidane este născută în Algeria.
 


Născută în 20 septembrie 1980, Ayah Marar este originară din Iordania şi este artistă, cântăreaţă dar şi compozitoare şi realizatoarea unei emisiuni radio.


Carole Samaha este născută în Liban, unde interpretează muzică tradiţională dar este şi actriţă îndrăgită de public.


Una dintre cele mai tinere şi cele mai frumoase femei arabe este Dana Halabi. Ea este născută în 1987 şi este cântăreaţă de origine libaneză dar şi model.



Diana Karazon este născută în 1983 şi interpretează muzică arabă tradiţională. Ea este de origine iordaniană şi este cunoscută pentru cariera ei ca prezentator TV şi actor.