Cele mai importante 10 petreceri şi concerte de Halloween, în Bucureşti

De: Cătălina Matei / 30.10.2014, 14:00
Cele mai importante 10 petreceri şi concerte de Halloween, în Bucureşti
Halloween este o sărbătoare importată din Statele Unite, care are loc în fiecare an... pe 31 octombrie. Se trage din din Festivalul Celtic Samhain şi din sărbătoarea creştină Ziua Tuturor Sfinţilor (sau Ziua Tuturor Sufletelor).

Activităţile aferente evenimentului sunt multe şi diverse: purtatul de costume scarry (înspăimântătoare), party-uri cu decoruri inedite, bostani scobiţi cu chipuri ameninţătoare, dar şi vizitarea de locaţii bănuite a fi bântuite, cum ar fi Castelul Bran sau Cetatea Sighişoara, la noi.

Cu această ocazie, Capitala s-a pregătit şi ea pe măsură, cu mai multe petreceri şi concerte:

1) Night of the scarecrows

La Scena – Calea Călăraşi nr. 55, sector 3

Vineri, 31 octombrie

Petrecerile Uppercrazy Society revin în forţă! Ne vedem de Halloween la Night of the Scarecrows!

Vino pe 31 octombrie, începând cu ora 21.00 la La Scenă, Calea Călăraşilor, nr 55. Vei fi întâmpinat de sperietori, corbi, zmei şi alte personaje fantastice.

Impunem un singur lucru: Costumaţie obligatorie! Ca să râdem cu poftă şi să nu ne simţim stânjeniţi! Detalii despre bilete, pe urban.ro!

2) Cargo, la „Noaptea Vrăjitoarelor”

Arenele Romane – Parcul Carol I, sector 4

30 octombrie, 18:00

Pe 30 octombrie, de la ora 18:00, în noaptea de Halloween, Cargo, cea mai titrata trupa românească de rock a ultimului deceniu te invită la Arenele Romane din Bucureşti să întâmpini spiritele în cadrul evenimentului premiera „Noaptea Vrăjitoarelor”. Click aici, pentru bilete!

Componenţa trupei Cargo:

Adi Barar – chitară

Adrian Igrişan (Baciu) – voce

Tăvi Pilan- tobe

Ionuţ Cârja – clape

Florin Barbu – bass.

3)  Halloween Charity Ball

Palatul Parlamentului – Strada Izvor nr. 2-4

25 octombrie

FOTO: gandul.info

În acest an, Halloween Charity Ball îşi va provoca oaspeţii să aibă apariţii spectaculoase, pentru o seară unică. Invitaţii sunt aşteptaţi pe 25 octombrie, la Palatul Parlamentului, în cele mai senzaţionale costume din ”Magia Filmului”.

Leslie Hawke şi Maria Gheorghiu, cofondatoarele Asociaţiei Ovidiu Ro, vor întâmpina invitaţii în ţinute vintage. Leslie va fi, pentru o noapte, Fred Astaire.

Amalia Enache şi Dragoş Bucurenci, gazdele evenimentului, s-au hotărât şi ei pe cine vor întruchipa. Amalia va fi celebrul personaj Ciuleandra, în ambele sale ipostaze, Mădălina şi Madeleine.
 
Dragoş va aduce pe scenă Halloween Charity Ball un aer romantic, din cel mai cunoscut film clasic al tuturor timpurilor: “Pe aripile vântului”. “Pentru că îmi plac rolurile clasice şi pentru că îmi doream să fiu un personaj jucat de Clark Gable, l-am ales pe Rhett Butler – cel mai faimos dintre rolurile sale”.

Cabral va prezenta premiile “Fiecare Donator e Câştigător” – împreună cu Adela Vrînceanu Celebidachi şi Bryan Jardine – şi va fi costumat în personajul lui Samuel L. Jackson din “Pulp Fiction”. Detalii şi declaraţii, aici!

4)  Halloween LIVE Party cu Special Guest Orchestra

Music Club – vineri, 31 octombrie 2014

Str. Bărăţiei, 31, sector 3

Costumează-te şi înscrie-te la concurs, vineri – 31 octombrie, în Music Club, la cea mai tare petrecere de Halloween! Cel mai original costum va fi premiat.

Atmosfera specifică va fi asigurată de Special Guest Orchestra, a cărei componenţă este următoarea:

Mirel Cumpanas-chitară
Cristian Pup-clape
Diana Ganea-chitară
Andrada Cumpanas-voce
Iolanda Moldoveanu-voce
Florian Rus-voce
Marius Lung „Ursu”-bass
Norbert Tobias-tobe
Laurentiu Moise-trompetă
Adrian Cojocaru-trombon
Dragos Mocanescu-saxofon
Cristian Cucu-trompetă

Bilet: 20 lei (include şi un shot)

5) Omul cu Şobolani (OcS), în concert la Mojo Halloween Party

Club Mojo – Str. Gabroveni 14

vineri, 31 octombrie

Clubul Mojo organizează şi anul acesta o petrecere fabuloasă de Halloween, care include şi un super concert OcS (Omul cu Şobolani).

Evident, se vor vota şi cele mai tari costume de Halloween. Porţile Iadului se deschid la ora 22:00, iar intrarea costă 10 lei!

6)  Party de Halloween

Strada Visarion nr. 25 (zona Piaţa Romană)

Vineri, 31 octombrie 2014 (de la 19:30) – Sâmbătă 1 Noiembrie 2014

Un Concert marca Black Vibration şi un super party cu Dj, o seară de neuitat unde surprizele vor fi muzicale şi alte surprize pe parcursul serii, intrarea va fi liberă pentru cei costumaţi, în club unde veţi primi un cadou din partea trupei, altfel intrarea e 5 Lei!

Mai multe detalii, pe facebook.com

7)  Noaptea Strigoilor – Cântă „Coma”, „Nişte Băieţi”, „Shadow Box”

Colectiv Club – Str. Tăbăcarilor nr. 7, Piaţa Bucur

Vineri, 31 Octombrie

Vrăji, farmece, cântece şi descântece, dar şi concerte, în noaptea de Halloween, la Colectiv Club! Vor cânta trupele „Coma”, „Nişte Băieţi”, „Shadow Box”.

Vor fi… strigoi, vraci şi vârcolaci, zâne nebune, prinţese şi mirese, pompieri, jandarmi, poliţişti şi golani, suflete neliniştite şi mumii însufleţite. Poţi să fugi, dar nu poţi să te ascunzi!

Se vor pregăti licori magice cu buruieni rare, poţiuni şi răcoritoare servite de ursitoare de blesteme protectoare.

Acces: 20 lei, cu tot cu un shot cu descântece.

8)  Halloween Party cu THE ROCK – Tribut AC/DC

Hard Rock Cafe – Şoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff nr. 32

Joi, 30 octombrie

METALHEAD şi BestMusic Live Concerts te invită joi, 30 octombrie la Hard Rock Cafe din Bucureşti pentru încă un concert tribut AC/DC cu THE ROCK, de data asta exact în noaptea de dinainte de Halloween, aşa că pregătiţi-vă de un Halloween Party şi veniţi costumaţi. La cererea publicului cele două showuri sold out de până acum din Hard Rock Cafe, THE ROCK revin pentru încă un show de peste 2 ore!

Hiturile celebre ale celor de la AC/DC însoţite de solo-urile ‘nebune’ de chitară se vor auzi într-un spectacol unic! Aşadar, fanii împătimiţi ai ROCK-ului sunt aşteptaţi să cânte la unison refrenele melodiilor „Thunderstruck” „You Shook Me All Night Long” , „Highway to Hell” şi multe altele!

Cu un solist vocal de excepţie care se apropie foarte mult de Brian Johnson, un chitarist solo din Moscova (la fel de „nebun” şi energic ca Angus Young) şi instrumentişti cu experienţă la bas, chitara rítmica şi tobe, trupa The R.O.C.K. reuşeşte de fiecare dată să surprindă publicul şi să îi transmită starea specifică unui concert AC/DC

Biletele pentru concertul Halloween Party cu THE ROCK – Tribut AC/DC din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro şi în Reţeaua Iabilet (Muzică, Uman, Senia, Perfect Tour) dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.

Acestea costa 35 de lei cu loc la masă şi 50 de lei VIP cu loc la masă în fata scenei

Puncte de vânzare fizice pentru Bucureşti:

– Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (str. George Enescu 30 colţ cu Magheru)
– Magazinul Muzica
– Agenţiile Perfect Tour – Str. Theodor Amân, Nr. 11 şi Calea Victoriei 100
– Hard Rock Cafe

Cumpărarea biletelor de pe www.iabilet.ro asigură automat şi rezervarea de locuri la masă, scăpându-te de drumul până la locaţie sau de un telefon pentru rezervare.
 

9)  Addams Family Halloween Dinner

Trattoria Vivaldi şi West PLaza Kids, Str. Rostogolea Gheorghe, Nr. 12, Sector 6 – Lângă Mall Plaza România

Vineri –  31 octombrie, ora 19:00
 


Familia Addams a ales Trattoria Vivaldi şi West PLaza Kids Land pentru petrecerea de Halloween de anul acesta. Vă aşteaptă să petreceţi cea mai înspăimântătoare noapte din an alături de cea mai oribilă familie.

Preţ bilet: 90 Lei

Mai multe detalii, pe trattoriavivaldi.ro


10)  Târgul de Minunăţii

The Pub – Bd. Regina Elisabeta nr. 9 (zona Piaţa Universităţii)

Duminică, 26 octombrie, 11:00 – 19:00

Cel mai nou şi atipic târg din centrul Capitalei se desfăşoară duminică, 26 octombrie, între orele 11:00 şi 19:00, la The Pub (Piaţa Universităţii, Bd. Regina Elisabeta nr. 9). Nu rata, astfel, cea de-a doua ediţie a Târgului de Minunăţii organizat de Wonder Boutique şi The Pub.

Peste 40 de expozanţi se pregătesc să te surprindă cu piese vestimentare deosebite (creaţii de autor 100% româneşti), haine şi accesorii noi şi vechi, cărţi, decoraţiuni, cosmetice naturale, ilustraţii, viniluri, curiozităţi, obiecte de colecţie şi standuri de sezon dedicate sărbătorii de Halloween. Intrarea este liberă!

[email protected]

https://www.facebook.com/WonderBoutiqueRomania