Cele mai populare destinaţii de vacanţă ale vedetelor!

De: Nicoleta Nicolae / 16.08.2014, 10:00
Cele mai populare destinaţii de vacanţă ale vedetelor!
În lumea asta mare sunt câteva plaje pe care ai multe şanse să întâlneşti cel puţin o vedetă de la Hollywood.

Maui, Hawaii

Hawaii este un loc de vacanţă popular, indiferent câte vedete se perindă pe aici. Totuşi, insula Maui este renumită drept magnet de celebrităţi, având unele dintre cele mai frumoase plaje din lume. Printre vedetele care s-au tolănit pe nisipurile fine de aici se numără Owen Wilson, Oprah, Justin Bieber, Paris Hilton, Megan Fox, Britney Spears şi altele.

 

St. Tropez, Franţa

 

Mica staţiune de pe Coasta de Azur este preferata celor superbogaţi de mult timp, fiind renumită atât pentru frumuseţile sale naturale, cât şi pentru cluburile exclusiviste de pe plajă. Printre cei celebri, în căutare de senzaţii tari europene, se numără Rihanna, Tom Cruise, Leonardo DiCaprio, Cindy Crawford, Kate Hudson şi Catherine Zeta-Jones.

 

Lacul Como, Italia

Frumuseţea Lacului Como este renumită în toată lumea, dar cel care a pus degetul pe hartă a fost actorul american George Clooney. Chiria pentru vilele cu vedere la apă costă o avere, dar imaginile cu George Clooney, Madonna, Brad Pitt, David Bekcham sau Matt Damon, relaxându-se în vacanţă, fac toţi banii.

 

Mallorca, Spania

Una dintre destinaţiile de top ale Spaniei, Mallorca oferă, pe plajele sale superbe, locuri unice de relaxare şi distracţie. Pintre vedetele care adoră această destinaţie se numără Penelope Cruz, Jennifer Aniston, Antonio Banderas, Jim Carrey, Rod Stewart şi Paris Hilton.


 

Anguilla

Marea Caraibelor şi sutele de insule tropiocale sunt un paradis terestru. Iar câştigătoare la categoria “cele mai frumoase plaje” este, de departe, Anguilla.

Se pară că şi cei bogaţi şi faimoşi au aflat acest lucru, dar fiind faptul că pe aici se perindă în fiecare vară o mulţime de celebrităţi – Robert Downey Jr, Uma Thurman, Paul McCartney, Michael Jordan, Michael J. Fox, Sofia Vergara sau Liam Neeson sunt doar câteva dintre ele.