Celebrităţi care ar putea lua locul olimpicilor de la Soci!

Apropo.ro / 18.02.2014, 11:54

Celebrităţi care ar putea lua locul olimpicilor de la Soci!
Jocurile Olimpice de la Soci sunt în plină desfăşurare, aşa că e uşor de remarcat faptul că unii concurenţi au figuri familiare.


Dacă s-ar face un film despre Olimpiada de la Soci 2014, iată ce actori ar putea ocupa rolurile concurenţilor.

 


Kit Harrington în rolul lui Danny Davis
Danny Davis arată mai mult ca un rocker decât ca un sportiv la Olimpiadă, acesta făcând parte din echipa de snowboard. Kit Harrington, interpretul lui Jon Snow din “Urzeala tronurilor”, este perfect pentru tipul atletului cu pletele în vânt.

Amy Adams în rolul lui Ashley Wagner
Amy Adams este cu aproape 17 ani mai în vârstă decât Ashley Wagnerm dar totul se poate regla din machiaj. Ashley este renumită pentru feţele pe care le face atunci când primeşte un scor mic.

Amber Heard în rolul lui Silje Norendal
Practicanta de snowboard din Norvegia Silje Norendal este una dintre cele mai atrăgătoare prezenţe de la Soci, iar povestea ei ar fi perfectă pentru stilul îndrăzneţ al lui Amber Heard, iubita lui Johnny Depp.

 

Ashton Kutcher în rolul lui Alex Ovechkin
Superstarul rus este o forţă a naturii, dar Ashton ar trebuie să scape, la machiaj,  de vreo doi dinţi din faţă pentru a-l juca pe marele ecran.

Sarah Hyland în rolul lui Sarah Hendrickson
Sarah Hendrickson face parte din prima serie de olimpici care concurează la proba sărituri cu schiurile femei. Sarah din serialul “Familia modernă” ar putea să o interpreteze pe femeia care a convins comitetul olimpic să includă această probă la Olimpiadă.
 


Jennifer Aniston în rolul lui Noelle Pikus Pace

Noelle Pikus Pace are o poveste interesantă. A fost împiedicată să participe la Olimpiada din 2006 după ce şi-a rupt piciorul. În 2010, a intrat în competiţie, dar s-a retras imediat. La 31 de ani, Pikus Pace s-a întors în echipa SUA, iar cineva cu experienţă, de pildă Jennifer Aniston, ar fi perfectă pentru povestea ei.

Ed Harris în rolul lui Vladimir Putin

Dacă Hollywood-ul va face un film despre Jocurile Olimpice din 2014, va avea nevoie de cineva care să-l interpreteze pe preşedintele rus Vladimir Putin, iar Ed Harris ar fi numai bun pentru acest rol.