Chris Brown. APROPO, azi am chef de…

De: Cătălina Matei / 31.07.2014, 13:34
Chris Brown. APROPO, azi am chef de…
O tură cu rolele prin parc? Sună bine! O îngheţată cu aromă de mango şi topping de caramel? Yammiii! O după-amiază, în şezlong, la malul mării? De vis! Un salt cu paraşuta? Palpitant! O ieşire cu prietenii la bere? Minunat! Hai să vedem de ce au chef azi vedetele internaţionale…

Rapper-ul american îşi petrece vacanţa în Europa, prima sa destinaţie fiind Franţa, la Saint Tropez. Mare amator de sporturi extreme pe apă, Chris Brown nu a ratat o cursă cu skijet-ul pe Marea Mediterană, alături de o gaşcă mare de prieteni, printre care şi multe domnişoare cu forme apetisante. Ba chiar a încercat şi o plimbare în viteză pe o barcă gonflabilă.

Foto: Hepta

Deşi are o relaţie de ceva timp cu modelul Karrueche Tran, cântăreţul în vârstă de 25 de ani fost surprins de paparazzii pipăind de mai multe ori o domnişoară brunetă din grup.

Revenind la pasiunea sa pentru sporturile pe apă, Chris Brown a fost surprins de multe ori pe skijet. A convins-o chiar şi pe Rihanna, după o ceartă mai zdravănă, să-l însoţească într-o cursă nebună pe skijet-uri.