Cine sunt cei 24 de concurenţi care intră în bucătăria „MasterChef”

De: Cătălina Matei / 13.10.2014, 10:22
Cine sunt cei 24 de concurenţi care intră în bucătăria „MasterChef”
Până acum, telespectatorii au urmărit cu interes preselecţiile şi probele de foc prin care au trecut concurenţii pentru a câştiga un loc la bancul de lucru din bucătăria MasterChef. Iluzii, lacrimi, speranţe au fost ingrediente prezente în fiecare episod, însă acum a venit momentul ca emoţia să îşi facă locul pentru cei 24 de concurenţi care vor primi şorţurile personalizate şi poziţiile în bucătărie pentru a face faţă unor noi provocări.

Ediţia din această seară ne va face cunoştinţă, rând pe rând, cu cei care au fost aleşi să rămână în competiţie. Poveştile lor, pasiunea, determinarea şi ţelurile setate pentru acest concurs le vom afla direct de la ei. Firi diferite, cu istorii şi meserii diferite, pe care îi leagă dorinţa de a învăţa şi de a fi cei mai buni, ne vor purta prin momente emoţionante.

Cutia misterelor îi va pune pe concurenţi în faţa unui lucru neaşteptat şi vor trebui să facă o călătorie în timp pentru a reuşi să treacă testul. Creativitatea şi emoţia sunt condimentele de bază care nu trebuie să lipsească din farfurii la această probă. Dintre cele 24 de preparate, chefii vor gusta doar trei, însă doar unul va putea ieşi câştigător.

Foto: PRO TV

Următoarea probă se va baza pe imunitatea obţinută la cutia misterelor, iar câştigătorul va avea avantajul de privi o demonstraţie a celor trei chefi, care vor găti în faţa lui preparate speciale ce vor trebui refăcute de concurenţii aleşi de el. Cu toate că se bucură de imunitate, concurentul a ales să facă un lucru neaşteptat care i-a surprins pe cei trei juraţi.

Această ediţie va aduce pe micile ecrane şi decizia surprinzătoare a unui concurent de a părăsi concursul. Este vorba despre unul dintre cei care au uimit juraţii încă de la preselecţii şi a continuat să îi uimească la fiecare probă. Faptul că acesta a ales să plece din concurs a stârnit reacţii dure din partea Patriziei.

Descoperă în episodul de luni, de la 20.30, care au fost motivele pentru care concurentul a ales să plece, ce reacţii au avut chefii, dar şi la ce noi provocări au fost supuşi cei 24 de concurenţi care au intrat pe drumul spre marele trofeu MasterChef.