Claudia Pavel reacţionează după ce s-a spus că are o relaţie amoroasă cu Cătălin Cazacu: „Nu mai staţi, doamnelor, în căsnicii şi relaţii eşuate”

De: Cristiana Trifu / 15.02.2018, 11:50
Claudia Pavel reacţionează după ce s-a spus că are o relaţie amoroasă cu Cătălin Cazacu: „Nu mai staţi, doamnelor, în căsnicii şi relaţii eşuate”
Claudia Pavel a ajuns să fie judecată şi criticată din toate părţile după ce s-a zvonit că ar fi început o relaţie amoroasă cu Cătălin Cazacu, care ar fi deja implicat într-o altă poveste de dragoste.

Claudia Pavel a primit şi mesaje de susţinere. O admiratoare le-a făcut praf pe cele care au jignit-o pe artistă. Claudia a făcut public mesajul pe reţelele de socializare.

Vă mai amintiţi de trupa Candy? Cum arată şi ce face acum Selena

„E atât de ciudat ce pot citi aici, încât mi-e rău. Oare de ce în societatea asta, cică evoluată, mereu femeii i se atribuie orice vină? De ce doar ea este judecată, jignită, pedepsită, asediată, blamată, crucificată? De ce? De ce bărbatul este cel care poate orice, oricând şi cu oricine? Şi culmea, tot de femei. Am zis bine că trăim într-o societate bolnavă de ură şi neputinţă, de agramatism, de limbaj de ghetou. Nu mă miră ce copii vor educa aceste femei, cu frustrări otrăvite. Haideţi doamnelor să vă permiteţi un pic de fericire! Să nu mai staţi în căsnicii şi relaţii eşuate, în care bărbaţii aşa-zişi ai voştri mereu vor căuta fericirea în altă parte, pentru că pozaţi în sfinte, care nici nu ştiu ce-i ăla orgasm! IPOCRIZIE! IPOCRIZIE! IPOCRIZIE!”