Comedia „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, pe primul loc în box office-ul românesc

De: Nicoleta Lepădatu / 14.09.2021, 07:14
Comedia „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, pe primul loc în box office-ul românesc

Comedia „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, primul film dintr-o serie de producții comerciale românești care urmează a fi distribuite în cinematografe, a urcat direct pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 626.898 de lei.

Filmul spune povestea a trei prieteni care printr-o conjunctură cel puțin ciudată ajung la închisoare. Acolo își plănuiesc evadarea și cu ajutorul unui mafiot local reușesc să scape doar pentru a pregăti următorul jaf.

Comedia, o producție Zolit Film,  în regia lui Cătălin Bugean este o ecranizare după scenariul scris de Andreas Petrescu și îi are în distribuție pe Alecsandra Timofte Revnic, Alex Velea, Alina Pușcaș, Anca Dinicu, Andreas Petrescu, Angel Popescu, Carmen Tănase, Catalin Bugean, Cosmin Seleși, Cristian Iacob, Dan Negru, Dorian Popa, Dragos Dumitru, Florin Busuioc, Ioana Mihail Tiberiu, Iuliana Luciu, Levent Sali, Liviu Vârciu, Marin Barbu, Monica Anghel, Paula Chirilă, Pepe, Raluka, Sergiu Costache, Sorin Bontea, imaginea de Dănuț Pădure, sunetul Sorin Neagu, muzica B1G BOYZ, producători asociați Liviu Vârciu, Tiberiu Ioana, Zoran Cărmăzan și Cătălin Bugean.

Poziția a doua în box office-ul românesc este ocupată de premiantul de sătpămână trecută, lungmetrajul Marvel “ Shang-Chi și legenda celor zece inele/ Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, de Destin Cretton, o aventură epică ce îl are în centru pe Shang-Chi, cunoscut drept „Stăpânul Kung-Fu” în clasicele benzi desenate cu încasări de 477.623 de lei.

Noul film abundă în acțiune, efecte vizuale spectaculoase, aventură și umor și aduce pe marele ecran un erou modern, interpretat de Simu Liu. Acesta lucrează ca valet în San Francisco, ducând o viață aparent banală, care se destramă atunci când un grup de asasini fură un pandantiv pe care i-l dăduse cadou mama sa în copilărie. Shang-Chi se vede atras  spre organizația clandestină a celor Zece Inele și este forțat să se confrunte cu trecutul pe care credea că l-a lăsat în urmă. Din distribuție mai fac parte Awkwafina, Michelle Yeoh, Simu Liu, dar și românul Florian Munteanu.

Podiumul este completat de „După ce ne-am îndrăgostit/ After We Fell”, de Castille Landon, cu Hero Fiennes Tiffin și Josephine Langford. Filmul a avut încasări de 231.160 lei de vineri până duminică. Cel de-a treilea capitol al francizei „After” o găsește pe Tessa începând un nou capitol captivant din viața ei. Dar, în timp ce se pregătește să se mute la Seattle pentru o slujbă de vis, gelozia lui Hardin și comportamentul lui imprevizibil ajung la un nivel insuportabil și amenință să pună capăt relației lor pasionale. Situația lor se complică atunci când tatăl Tessei se întoarce și ies la iveală dezvăluiri șocante despre familia lui Hardin. În cele din urmă, Tessa și Hardin trebuie să decidă dacă merită să se lupte dragostea lor sau dacă este timpul să meargă pe căi separate.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele românești este completat de „Luca”  (126.676 lei), „Malignant – Încarnarea răului/ Malignant”, de James Wan (109.719 lei), „Eliberează-l pe Guy/ Free Guy”, de Shawn Levy (100.715 lei), „Patrula cățelușilor – Filmul/ PAW Patrol: The Movie‟, de Cal Brunker (92.886 lei), Croazieră în junglă/ Jungle Cruise” , de Jaume Collet-Serra (72.277 lei), „Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună”, de Camelia Popa (67.503 lei) și Candyman‟ (44.670 lei).

CITEȘTE ȘI: „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, lider în box office-ul nord-american

Foto: Vertical Entertainment