Corina Caragea şi-a serbat ziua de naştere în Germania

De: Cătălina Matei / 13.01.2014, 07:00
Corina Caragea şi-a serbat ziua de naştere în Germania
Pe 31 decembrie, prezentatoarea Ştirilor PRO TV din sport împlinit 31 de ani şi şi-a dorit să fie undeva cu zăpadă şi să se dea cu snowboardul pe care l-a abandonat în ultimii ani. Pentru că în România nu a fost deloc zăpadă, Corina a plecat să o caute în Alpi şi a ajuns într-o staţiune montană din Germania unde s-a bucurat de pârtiile întinse pe kilometri întregi şi de zăpadă cât vedea cu ochii.

În plus, vacanţă i-a adus mai multă poveste decât a visat vreodată, pentru că a purtat-o pe tărâmul din basmul “Frumoasă din pădurea adormită”.

“Am vizitat şi două castele celebre ale Germaniei care erau aproape de staţiunea în care am fost: Castelul Neuschwanstein şi Castelul Hohenschwangau. Pe primul ştiam eu că l-am mai văzut undeva. Îl văzusem în parcul Disneyland, pentru că este cel care a inspirat castelul din desenele . Este cel mai vizitat castel din Europa”, povesteşte prezentatoarea Ştirilor PRO TV din sport care a ajuns la el ca o adevărat prinţesă, cu caleaşcă.

Ca în basme s-a simţit întreaga vacanţă: “Oraşele decorate de sărbători că în poveşti, târguri de iarnă, turtă dulce, vin fiert şi..castele. Ca să fie tablou complet, am şi pe gheaţă – am dat jos sarmalele de Crăciun pe pârtie, dar şi pe pationoar”.

Şi că petrecerea să fie de vis, 31 de ani i-a împlinit pe 31 decembrie, într-un Munchen luminat de artificii: “Ziua mea a fost prilej de petrecere ca în fiecare Revelion, iar în acest an s-a desfăşurat la Munchen, printre prieteni, mulţi turişti şi un frumos foc de artificii în Marienplatz”.