Cu cine negociază PRO TV pentru juriul emisiunii “Tumble”?

De: Cătălina Matei / 13.11.2014, 10:13
Cu cine negociază PRO TV pentru juriul emisiunii “Tumble”?
Cu puţin timp în urmă, PRO TV a anunţat că a achiziţionat de la BBC Worldwide drepturile pentru “Tumble”, producţie recent lansată în Marea Britanie. Din juriul show-ului britanic face parte şi Nadia Comăneci, iar pentru varianta autohtonă se negociază deja cu două nume foarte cunoscute în lumea gimansticii.

Potrivit ziarulring.ro, surse din cadrul PRO TV au declarat că există deja o listă de propuneri pentru acest show, iar printre favorite se află Andreea Răducan şi Mariana Bitang.

Foto: Adrian Stoicoviciu / MediafaxFoto

„Nici nu ştiam că acest format va fi difuzat şi în România. Pe mine nu m-a contactat nimeni, deci nu pot să spun dacă sunt printre propunerile lor sau nu”, a declarat Andreea Răducan pentru ziarulring.ro.

PR-ul postului din Pache Protopopescu nu a dorit să comenteze pe marginea acestui subiect.

Foto: Cristina Nichituş / FotoPublimedia

Formatul “Tumble” pune alături vedete şi experţi care iau parte la probe de gimnastică ce le testează limitele fizice.

Nadia Comăneci, membră a juriului “Tumble” a declarat: „ este un format de show TV care te face curios de cum intri în contact cu el. Eu am fost sedusă imediat ce am citit scenariul. Tumble oferă tot ceea ce oferă formatele de talent show şi ceva mai mult. Complexitatea exerciţiilor la care sunt supuşi concurenţii, multe dintre ele unice, exerciţii care combină gimnastica cu acrobaţia te fac să urmăreşti fascinat evoluţia acestora. Foarte interesant este şi ce se întâmplă în spatele scenei, orele de antrenament, progresul pe care îl fac cei ce participă la această competiţie este remarcabil. Am primit foarte multe aprecieri, multe felicitări în urma emisiunii, meritul este al celor care au gândit acest format, al echipei care l-a pus în practică, al concurenţilor care fac din acest spectacol unul extrem de incitant, care te provoacă să urmăreşti bătălia concurenţilor, o bătălie care nu este cu ceilalţi, este o bătălie cu tine, cu depăşirea propriilor limite. Tumble este un show de televiziune şi o lecţie de viaţă”.

În luna august, fosta campioană a României, Nadia Comăneci, ne-a dezvăluit mai multe detalii despre show-ul “Tumble”. Citeşte interviul complet aici.