Cum arată bicicletele vedetelor?!

Apropo.ro / 23.03.2014, 09:00
Cum arată bicicletele vedetelor?!
Multe dintre starurile de la Hollywood se menţin în formă cu ajutorul mersului pe bicicletă. Unele dintre ele au făcut o investiţie serioasă în acest sport, iar altele pur şi simplu închiriază o bicicletă atunci când vor să se relaxeze.

Live Schreiber şi Naomi Watts

Actorii Live Schreiber şi Naomi Watts se înghesuie pe o bicicletă împreună cu cei doi copii ai lor, Alexander şi Samuel. În timp ce copii au locurile lor speciale pe bicicletă, Naomi a trebuit să se „sacrifice” şi a încălecat pe roata din spate.

Megan Fox

Frumoasa actriţă are o bicicletă simplă, de culoare neagră, pe care o foloseşte atunci când se grăbeşte şi vrea să se strecoare cu uşurinţă prin oraş. De cele mai multe ori Megan poartă ţinute casual şi nu se fereşte să poarte cizme cu toc.

Lindsay Lohan

Actriţa adoră să meargă pe bicicletă şi ori de câte ori are ocazia iese împreună cu mama ei la plimbare.

Gisele Bundchen

Modelul german obişnuieşte să iasă la o plimbare cu bicicleta în fiecare dimineaţă în Boston.

Heidi Klum

Heidi Klum este adepta mersului pe bicicletă. Modelul împreună cu iubitul ei, Martin Kristen, şi cei patru copii obişnuiesc să iasă cu bicicletele prin oraş. În această vară, fanii au putut să o admire pe frumoasa Heidi pe plajele din Santa Monica, unde ieşea cu bicileta la plimbare periodic.

Lourdes Leon, fiica Madonnei

Se pare că Lourdes urmează modelul mamei sale, superstarul pop Madonna, când vine vorba de condiţia fizică. Adolescenta nu se poate despărţi de bicicletă nici atunci când pleacă în vacanţă.

Sam Rockwell

Actorul american alege să meargă cu bicicleta atunci când se grăbeşte, iar traficul e mult prea aglomerat. Pentru asta el a ales o bicicletă simplă cu care se poate strecura uşor.

Filippa Lagerback

Modelul Filippa Lagerback în vârstă de 40 de ani a ales ca mijloc de transport… bicicleta. Şi nu orice fel de bicicletă, ci una cochetă, albă şi dotată cu un coş în partea din faţă.

Cindy Crawford

Fostul supermodel Cindy Crawford şi soţul ei, Rande Gerber, se bucură de vremea frumoasă din Malibu.

Pink

Atunci când iese la o plimbare cu bicicleta, artista o ia şi pe fiica ei, Sage Willow, care stă cuminţică în scăunelul special amenajat pentru ea.

Gerard Butler

Ca să profite din plin de zilele frumoase de afară, actorul Gerard Butler împreună cu câţiva prieteni închiriază o bicicletă pentru toată ziua.

Lady Gaga

Nonconformista Lady Gaga nu renunţă la hainele extravagante nici atunci când face o simplă plimbare cu bicicleta. Aşa a procedat şi când se afla într-o vizită în Danemarca, când artista a mers la un magazin de haine de epocă din Copenhaga… pe bicicletă.

Taylor Lautner

Actorul din „Twilight” a făcut o adevărată pasiune pentru biciclete. Taylor şi-a achiziţionat o bicicletă performantă, un ecipament special şi îi place să meargă pe trasee montane dificile.

Miley Cyrus

Cântăreaţa în vârstă de 20 de ani este o fire comodă şi asta se vede şi din faptul că şi-a cumpărat o bicicletă electrică. Probabil Miley are cea mai fiţoasă bicicletă de la Hollywood, dacă e să facem o comparaţie cu ceilalţi.

Foto Hepta