Cusurgiii de la Prima TV, vizitaţi de Elvis Presley

De: Cătălina Matei / 07.09.2014, 08:20
Cusurgiii de la Prima TV, vizitaţi de Elvis Presley
Mihai Găinuşă, Codruţ Kegheş, Oana Ioniţă şi Octavian Păscuţ sunt, din această toamnă, Cusurgiii de la Prima TV.

De-a lungul anilor, cei patru au făcut nenumărate şedinţe foto, dar parcă niciuna nu a fost mai plină de haz decât cea pe care au realizat-o pentru noul proiect. În plus, cei patru i-au avut alături şi pe ceilalţi Cusurgii din echipă, oameni frumoşi, pozitivi, creativi, plini de viaţă şi profesionişti. Pe toţi îi leagă nu numai  prietenia, ci şi dorinţa de a realiza o emisiune în care să-şi bucure telespectatorii cu fiecare apariţie. 

Foto: Prima TV

Punctuali şi entuziaşti, Cusurgiii au venit la studioul foto, gata să ofere obiectivului cele mai reuşite cadre. Şi, deşi studioul era plin de vedete, adevăratele V.I.P-uri au fost emoticoanele Cusurgii, inspirate de trăsaturile caracteristice lui Mişu Găinuşă, Codruţ Kegheş şi Octavian Păscuţ.

Foto: Prima TV

Oana Ioniţă şi Marina Neagu, frumoasele echipei, au atras toată atenţia cu şarmul lor. Zâmbetul răpitor al Oanei şi privirea seducătoare a Marinei au    trecut dincolo de obiectivul aparatului de fotografiat, prin naturaleţea lor.

În toiul şedinţei foto, Cusurgiii de la Prima TV au primit o vizită neaşteptată. Legendarul Elvis Presley şi-a făcut apariţia la studio. Regelui rock’n roll-ului n-a venit să-i… bântuie, ci să le cânte. Prezenţa acestuia a fost o parodie ad-hoc, pusă în scenă de talentatul Marius Popa.

Foto: Prima TV

Dacă vreţi să vedeţi cum a decurs shooting-ul, apăsaţi aici.

Din această toamnă, românii se pot distra şi ei alături de Cusurgii, în noua emisiune de la Prima TV.