Dan Cruceru şi Cristina Pocora au sărbătorit 5 ani de căsnicie cu sangria şi jamon

De: Nicoleta Nicolae / 01.07.2014, 07:00
Dan Cruceru şi Cristina Pocora au sărbătorit 5 ani de căsnicie cu sangria şi jamon
Dan Cruceru şi soţia lui, Cristina Pocora, au aniversat 5 ani de la căsătorie cu sangria şi jamon spaniol, printr-o escapada romantică în Barcelona.

Cum vremea a fost de partea lor, Dan şi Cristina au vizitat multe dintre obiectivele  turistice din Barcelona. S-au plimbat pe malul Marii Mediterane, au rămas impresionaţi de Sagrada Familia şi încântaţi de jamonul tradiţional spaniol.

“Am colindat cu autobuzul turistic ore în şir şi, când ni se parea că întâlnim un obiectiv de neratat, coboram pentru o „pauză” de vizitat. Am fost impresionat de celebra Sagrada Familia şi mi-am scos palaria cu veneraţie în interiorul ei. Ne-am înghesuit, apoi, şi noi alături de celelalte mii de turişti pe La Rambla, poate cel mai aglomerat bulevard din Europa. Apoi, când soarele ne ardea mai tare, ne-am răcorit pe malul Mediteranei. Am ajuns din întâmplare pe litoralul catalan, aşa că a trebuit să ne limităm la o baie la picioare… Ne-am făcut sute de poze, în faţa tuturor clădirilor construite de Gaudi, am mâncat jamon pe saturate şi am luat şi la pachet pentru România. Şi, în combinaţie cu o sangria rece, chiar că îţi era tare greu să mai pleci de la umbra terasei”, povesteste Dan Cruceru.

“P.S. Aniversarea casniciei are loc in aceeasi zi cu ziua mea de nastere. In urma cu cinci ani, mi s-a parut o idee buna sa ma insor de ziua mea. N-aveam cum sa uit vreodata cand pica aniversarea casniciei. Intre timp, ziua mea s-a transformat in ziua noastra, asa ca, dupa cum ati vazut, vorbesc mai putin, spre deloc de aniversarea mea. Dar tot raul spre bine si sa va povestesc si la 20 de ani de casnicie pe unde am mai sarbatorit ca gugustiucii!”, mai spune Dan Cruceru.