Delia Antal a debutat in cinematografie!

Apropo.ro / 27.07.2013, 08:00
Delia Antal a debutat in cinematografie!
Saptamana trecuta, actrita si regizoarea Delia Antal a fost coplesita de emotii!

A pasit cu dreptul in lumea cinematografica si si-a prezentat filmul de debut, “D’ORA”, la Academia britanica de arta a filmului si televiziunii, care gazduieste Premiile BAFTA!  Filmul are o poveste reala, este o drama cu multe scene comice, dar cu un sfarsit trist. Acesta a fost aplaudat la scena deschisa la “BAFTA” si primit foarte bine de catre profesionisti din domeniu!

“BAFTA este o institutie de prestigiu si intotdeauna am stiu ca imi voi prezenta filmul acolo. Pentru mine a fost un vis devenit realitate! A fost un private screening doar pentru distribuitori, agenti de film, oameni din industria filmului si bineinteles distributia, actorii care au jucat in “D’ORA” si care sunt la Londra. Emotiile au fost cu atat mai mari cu cat mama mea a fost acolo, langa mine, si m-a sustinut. Mi s-au pus multe intrebari legate de familie, pentru ca atat mama, cat si tatal meu, Dorel, care din pacate nu mai este printre noi, dar si nepoata mea Ioana Antal, joaca in film. Filmul “D’ORA” este dedicat tatalui meu, Dorel Antal!”, a povestit emotionata actrita.

Delia Antal se pregateste intens de lansarea filmului sau de debut, “D’ORA”, in cinematografe. Aceasta va avea loc in toamna – atat la Bucuresti, cat si la Londra, dar si in alte orase mari. Pana atunci insa, “D’ORA” a mai avut cateva proiectii private ale filmului sau, la Londra si la Cannes. “Premiera filmului, care va avea loc in aceasta toamna! Lansarea oficiala va fi in toamna la Londra, in Leicester Square, apoi in Romania, apoi la Los Angeles, dupa care unde vrea Dumnezeu. Ideal ar fi sa calatoresc in toata lumea si sa-mi prezint filmul peste tot deoarece cei din domeniu m-au incurajat si au laudat filmul!”, a mai adaugat actrita.