Distracţia vine în combinaţii personalizate!

De: Mioara Tronaru / 17.12.2013, 18:21
Distracţia vine în combinaţii personalizate!
Grand Combo, cel mai nou spaţiu de divertisment din Băneasa Shopping City, oferă atracţii exclusive, precum alveolele de gaming, zona de shuffleboard sau peretele de bouldering

Băneasa Shopping City deschide pe 20 decembrie cel mai nou şi mai modern spaţiu de divertisment al unui centru comercial din România, Grand Combo. Acesta a fost creat pornind de la aşteptările publicului-ţintă în ceea ce priveşte experienţa pe care ar trebui să o ofere un centru comercial ideal.

Proiectul a fost gândit sub forma unei camere de distracţie supradimensionate, unde vizitatorii îşi pot personaliza experienţa, combinând atracţiile şi experienţele unice ale fiecăreia dintre acestea. Spaţiile de divertisment de la Grand Combo de disting atât prin varientate, cât şi prin componenta inovatoare pe care o oferă, fie că e vorba de design-ul deosebit, noutatea pe piaţă sau experienţa unică de divertisment. Design-ul Grand Combo a fost creat de arhitectul Domenico del Priore, cu o vastă experienţă în proiectele de retail şi entertainment, şi Alexandra Bondoc, arhitectul in-house din cadrul Băneasa Shopping City.

Grand Combo înseamnă 1500 mp plini cu atracţii pe cât de variate, pe atât de palpitante. Shuffleboard-ul este un concept complet nou şi unic în ţara noastră, dar cu o lungă tradiţie în ţări precum SUA. Similar cu air hockey-ul şi curling-ul, jocul reprezintă o adevărată provocare strategică şi de îndemânare.

Un alt element de noutate, unic într-un centru comercial din România, este peretele de bouldering, înalt de 3,5 m, care poate fi urcat de către orice vizitator, fără a avea nevoie de echipament specializat.

Gamerii se vor bucura de o experienţă de divertisment all-in-one cu ajutorul Lounge booth-urilor, o serie de alveole legate în reţea. Aceştia se vor putea juca alături de alţi participanţi prin intermediul consolelor Xbox integrate, sau se vor putea relaxa vizionând filme şi ascultând muzică.

Din Grand Combo nu putea lipsi Party Box-ul, un spaţiu unde se pot organiza petreceri private. Acesta beneficiază de câteva dintre cele mai îndrăgite atracţii, puse la dispoziţie în exclusivitate oaspeţilor: sistem de karaoke, masă de biliard, 2 piste de bowling şi console Xbox.

Printre celelalte atracţii oferite de Grand Combo se numără mesele de billiard de cea mai bună calitate, produse de către Brunswick, pistele de bowling marca QubicaAMF sau scaunele Sonic Chairs. Acestea din urmă formează un spaţiu de relaxare unde vizitatorii pot asculta muzica preferată la difuzoarele încastrate de înaltă calitate, cu sunet unidirecţional.

Grand Combo găzduieşte un restaurant de tip American diner, inspirat din design-ul anilor 1950, al cărui preparat-vedetă sunt burgerii uriaşi, „the best in town”. Acesta promite mai mult decât experienţa unui restaurant convenţional şi va găzdui în mod constant evenimente. În plus, în timp ce părinţii iau masa, copiii se pot juca sub supravegherea acestora pe terenul numit Green Hill, un mic deal cu iarbă artificială, aflat în imediata vecinătate a restaurantului. Grand Combo beneficiază şi de două baruri; primul dintre acestea este integrat în restaurant, iar cel de-al doilea este situat în zona de entertainment.

Grand Combo stabileşte un nou standard al experienţelor de divertisment din centrele comerciale, reconfirmând angajamentul Băneasa Shopping City de a oferi în permanenţă elemente inovatoare publicului său. „Am creat Grand Combo pornind de la aşteptările vizitatorilor noştri. Pentru ei, centrele comerciale ar trebui să ofere mai mult decât experienţa de shopping şi să se transforme în veritabile spaţii de lifestyle, unde pot regăsi atât o experienţă culinară inedită, dar şi divertisment de înaltă calitate”, declară  John Younis, Entertainment Business Unit General Manager în cadrul Băneasa Developments.

Începând cu 20 decembrie, atracţiile şi barul din cadrul Grand Combo vor fi deschise zilnic de la ora 10:00 AM, până la ultimul client, iar restaurantul, între orele 10:00 – 12:30 AM. În luna ianuarie, zona de entertainment din Băneasa Shopping City va include şi un cazinou MaxBet.