După ce a slăbit 35 de kilograme, Teo Trandafir are nevoie de o nouă operaţie

De: Cătălina Matei / 16.09.2014, 10:04
După ce a slăbit 35 de kilograme, Teo Trandafir are nevoie de o nouă operaţie
Vedeta Kanal D va ajunge din nou pe masa de operaţii, după ce anul trecut a suferit o intervenţie chirurgicală la stomac. Teo trebuie să îşi pună o plasă de susţinere a muşchilor, absolut necesară, pentru a nu risca nişte complicaţii grave la nivelul abdomenului.

Teo a revenit în această toamnă la Kanal D cu un nou sezon al emisiunii sale, dar şi cu un look schimbat. Vedeta postului a reuşit să slăbească 35 de kilograme după ce a trecut printr-o operaţie de micşorare a stomacului.  

 “Era şi cazul că, după 46 de ani să îmi fac câteva intervenţii minore la nivelul feţei! În general, nu sunt adepta operaţiilor estetice, însă, în cazul meu, era obligatoriu să recurg la ele, întrucât după cele 35 de kilograme pe care le-am dat jos în ultima perioadă, pielea se lăsase şi necesită o reîmprospătare”, a declarat Teo saptămâna trecută pentru wowbiz.ro.

Foto: captură video

Însă “procesul de transformare” al vedetei Kanal D nu se opreşte aici. “După ce mi-am tăiat stomacul şi am reuşit să dau jos atâtea kilograme, este momentul acum pentru o intervenţie la muşchii abdominali! E o operaţie de hernie hiatală de care îmi este frică de mor, dar, pe de altă parte, sunt conştientă că altfel nu se poate, iar cu cât las timpul să treacă, situaţia se agravează!”, a spus Teo, citată de site-ul menţionat mai sus.

“Am vorbit cu medicul meu şi, în scurt timp, trebuie să îmi pună o plasă de susţinere a muşchilor abdominali, care sunt făcuţi praf după operaţia de anul trecut! Mai am de slăbit vreo câteva kilograme, apoi, o vreme, e musai să rămân în aceeaşi greutate, pentru că muşchiul să se adune, unul lângă celălalt, şi, abia pe urmă, intervine chirurgul! Recunosc că mi-e teamă, deoarece ştiu ce înseamnă să treci prin experienţe de acest gen, am stat mult pe patul de spital şi momentele acelea nu m-au întărit, dimpotrivă. Când eşti aproape de dramă, cum am fost eu, ceva din structura ta te slăbeşte, nu mai este deloc cum era. Însă, sper să fie bine, iar la ora operaţiei, să fiu puternică”, a mai declarat Teo Trandafir.