Ei sunt actorii din Fast and Furious 8 – FOTO

De: Cătălina Matei / 08.06.2016, 10:42
Ei sunt actorii din Fast and Furious 8 - FOTO
Filmările la ''Fast 8'' sunt în toi, iar protagoniştii filmului au găsit răgaz pentru o fotografie de grup pentru fanii francizei "Fast and Furious".

Actorul şi producătorul seriei Vin Diesel a postat pe contul său de Instagram fotografia cu noii şi vechii membri ai echipei care arată ca o familie dintotdeauna.

Fotografia îi include pe Vin Diesel şi Michelle Rodriguez, Jason Statham, precum şi pe Tyrese Gibson, Ludacris şi pe Dwayne Johnson. Noua lideră a grupului de fete, Charlize Theron, se află în centrul fotografiei, în care-i mai regăsim şi pe noii sosiţi Kristofer Hivju, din serialul ”Game of Thrones” şi Scott Eastwood din pelicula ”The Longest Ride”. În fotografie, toţi aceştia stau sprijiniţi de o maşină de culoare neagră.

Vin Diesel a scris un mesaj minimalist alături de fotografie pe Instagram, postând simplu ”#F8”. La acest moment se cunoaşte foarte puţin din scenariul acestui nou film al francizei, însă din ce a fost dezvăluit anterior personajul lui Charlize Theron va stârni probleme alături de personajul interpretat de Hivju, care este complicele său.

”Fast and Furious 8” este regizat de F. Gary Gray. ”Fast and Furious 8” are stabilită premiera în SUA la 14 aprilie 2017.