El este Patrick Schwarzenegger, fiul marelui Arnold din Terminator

De: Carmen Ulian / 18.11.2014, 17:30
El este Patrick Schwarzenegger, fiul marelui Arnold din Terminator
Patrick Schwarzenegger este fiul celebrului actor Arnold Schwarzenegger şi al Mariei Shriver. La cei 21 de ani ai săi, tânărul are o viaţă plină de activităţi interesante.

Patrick Arnold Shriver Schwarzenegger este actor, model şi antreprenor. A studiat la şcoala Brentwood, pe care a terminat-o în 2012, iar acum este student la Universitatea Southern California.

Patrick

El este al treilea din cei patru copiii ai lui Arnold cu Maria Shriver, jurnalistă şi autoare, precum şi membră a familiei Kennedy. Patrick mai are două surori mai mari, Katherine şi Christina, un frate mai mic, natural, Christopher, şi unul vitreg, Joseph.

Patrick

Patrick

La vârsta de 15 ani, Patrick a demarat o afacere la care a fost ajutat de părinţi – Project360. El a semnat şi cu LA Models, care îi va oferi apariţii în campanii pentru Ralph Lauren şi Armani.

Patrick

În 2011, a lucrat ca internist la The Grove. A pozat aproape gol pentru Hudson Jeans, iar anul trecut a primit rolul lui Romeo în videoclipul Right There, piesă interpretată de Ariana Grande.

Patrick

A avut roluri mici în Stuck in Love şi Grown Ups 2 şi se pare că este proprietar şi co-fondator al pizzeriei Blaze din Los Angeles.

Patrick

În prezent, Patrick are o relaţie cu răzvrătita Miley Cyrus.