Ela Crăciun recomandă 3 remedii naturale care te scapă de răceală

De: Nicoleta Nicolae / 20.11.2014, 11:54
Ela Crăciun recomandă 3 remedii naturale care te scapă de răceală
Pentru că în această perioadă multă lume se confruntă cu răceala şi gripa, Ela Crăciun, prezentatoarea emisiunii „Numai de bine”, de la Antena 3, ne vine în ajutor cu trei remedii naturale, mai puţin cunoscute, numai bune pentru a combate simptomele.

Rădăcina de ghimbir este unul dintre ele, mai exact ceaiul din rădăcină de ghimbir, care calmează durerea din gât şi ucide rinovirusurile, un alt remediu benefic gâtului este ceaiul de salvie, iar al treilea este menta, cu care se pot face infuzii pentru a desfunda nasul.

Foto: Antena 3

 Mai multe detalii, plus alte sfaturi, găsiţi pe http://www.antena3.ro/life/numai-de-bine/ sau pe blogul Elei: http://www.elacraciun.ro/

Ela Crăciun prezintă „Numai de bine”, difuzată duminică dimineaţa, de la ora 9:30, şi de luni până vineri, după ora 8:30, la Antena 3, emisiunea care oferă telespectatorilor informaţii utile, interesante şi uşor de pus în practică pentru o viaţă sănătoasă, frumoasă şi echilibrată. Împărţită în patru rubrici – Sănătate, Bun gust, Sport şi Frumuseţe –, cea mai tonică producţie Antena 3 propune alternative atractive la obiceiurile nesănătoase, încercând în acelaşi timp să răspundă tuturor întrebărilor într-o manieră relaxată. Cele patru rubrici sunt realizate de Ela Crăciun (Sănătate), Maria Linda (Sport), Olivia Păunescu (Frumuseţe) şi Anca Lungu (Bun Gust).