Elena Gheorghe este primul „Star salvator” de la Antena Stars

De: Nicoleta Nicolae / 04.04.2015, 06:00
Elena Gheorghe este primul „Star salvator” de la Antena Stars
Elena Gheorghe este prima vedetă care devine „Star salvator” la Antena Stars, emisiune prezentată de Oana Roman.

Duminică, 5 aprilie, chiar de Florii, va fi difuzată prima ediţie a emisiunii „Star salvator”. „A fost o experienţă incredibilă. Am reuşit să înţeleg cât de importantă este dragostea, indiferent de situaţia financiară în care te afli. M-am convins că bogăţia constă în iubire şi înţelegere şi nu în bani”, a mărturisit emoţionată Elena.

Elena va fi „Star salvator” pentru familia Ioniţă, din Târgovişte. Mama nu lucrează, iar tatăl reuşeşte cu greu să adune zilnic banii necesari pentru a pune o pâine pe masă celor doi băieţi, Adelin, de 12 ani, şi Teodor, de 8 ani. În ciuda dificultăţilor financiare, Adelin este olimpic la trei materii: română, matematică şi geografie. Pe lângă asta, merge regulat la baschet la clubul sportiv din oraş.

Toţi cei patru membri ai familiei locuiesc într-o singură cameră. Copiii scriu pe jos, deoarece în casă există o singură masă, micuţă, pe care găteşte mama. Singura jucărie de care s-au bucurat până acum a fost o bicicletă, construită de tatăl lor din bucăţi de fier vechi. Dar nici ea nu a durat prea mult, pentru că după doar două zile s-a rupt. Părinţii reuşesc să se gospodărească aşa cum pot mai bine din puţinii bani care le intră lunar în casă, dar condiţiile în care trăiesc cei doi copii sunt greu de imaginat de cei care nu au dus niciodată grija zilei de mâine. Cum pot fi ajutaţi, duminică, de la 20:00, la Antena Stars.