„Fashion Police” comentează în direct ţinutele de la Emmy 2014

De: Cătălina Matei / 24.08.2014, 08:00
„Fashion Police” comentează în direct ţinutele de la Emmy 2014
În seara zilei de luni, 25 august, la Los Angeles va avea loc gala de decernare a trofeelor Primetime Emmy, în care sunt premiate cele mai bune producţii şi cei mai talentaţi artişti ai micului ecran din ultimul an. Este cea de a 66-a ediţie a Primetime Emmy Awards, iar E! va fi prezent la locul de desfăşurare a ceremoniei, Teatrul Nokia din Los Angeles, pentru a nu pierde niciun detaliu al sosirii invitaţilor pe covorul roşu.

În noaptea de 25 spre 26 august, de la ora 01.00, păşiţi alături de E! pe covorul roşu pregătit pentru ceremonia de decernare a Premiilor Emmy, urmărind programul “În direct de pe covorul roşu: Premiile Emmy 2014”. Ryan Seacrest şi Giuliana Rancic relatează în direct, prezentând sosirea invitaţilor, interviuri detaliate cu vedetele nominalizate la premii şi făcând o primă analiză a ţinutelor abordate pe covorul roşu.

Foto: E!

Miercuri, 27 august, începând cu ora 22.00, Joan Rivers şi echipa sa – Giuliana Rancic, George Kotsiopoulos şi Kelly Osbourne – vor comenta, în emisiunea Fashion Police: The 2014 Primetime Emmy Awards, tendinţele şi ţinutele de pe covorul roşu al galei de decernare a trofeelor Primetime Emmy, în stilul lor caracteristic. Comentariile prezentatorilor nu iartă pe nimeni, întocmind o listă foarte strictă a succeselor şi eşecurilor din moda acestei seri. Pe măsură ce vedetele păşesc pe covorul roşu, echipa dă verdicte necruţătoare, analizându-i în detaliu pe fiecare, de la cei îmbrăcaţi impecabil – până la cei mai puţin inspiraţi în alegerile făcute.

Aşadar, urmăriţi În direct de pe covorul roşu: Premiile Primetime Emmy 2014, în noaptea de luni 25, spre marţi, 26 septembrie 2014, de la ora 1.00, la E!, pentru a afla cele mai noi informaţii despre ţinutele de la Emmy, serialele favorite, pregătirile pentru gală şi detalii de culise despre actorii şi serialele care au cele mai multe şanse la un trofeu Emmy.

Nu rataţi comentariile despre moda acestei seri speciale din Fashion Police: The 2014 Primetime Emmy Awards, miercuri 27 august, de la ora 22.00, la E!.