Filmcafé se repoziţionează

De: Nicoleta Nicolae / 15.05.2015, 08:00
Filmcafé se repoziţionează
Televiziunea de filme Filmcafé va avea, din 18 mai, un nou look şi un nou conţinut, care va fi dedicat unei audienţe generale şi va include seriale precum "Călăreţul fără cap" şi "Vrăjitoarele din East End".

Noul look al Filmcafé subliniază evoluţia acestei televiziuni, care îşi stabileşte audienţa către genul de divertisment general, concentrându-se pe un conţinut de comedie, crimă şi aventură/mister. Din punct de vedere vizual, repoziţionarea este marcată de schimbarea logoului din roz în bleu-turcoaz unisex, iar întregul design onair al televiziunii va avea în identitate animaţii cu elemente urbane.

Noua repoziţionare a Filmcafé include, pe lângă conţinutul împărţit în trei din cele mai populare genuri (comedie, crimă şi aventură/fantasy), şi garanţia unui interval orar, de luni până vineri, dedicat unor seriale exclusive.

Printre titlurile aflate la prima difuzare la Filmcafé se numără serialul fantasy nominalizat la premiul Emmy „Călăreţul fără cap” şi serialul de mister „Vrăjitoarele din East End”, cu actriţa Julia Ormond în rolul principal.

Filmcafé va difuza şi serialul istoric „Dinastia Tudorilor”, care a fost primit cu entuziasm atât de către critici, cât şi de către telespectatorii din întreaga lume. Serialul a câştigat premiul Emmy pentru „cea mai bună ecranizare”, în 2009, şi un an mai târziu două premii Emmy, pentru „cea mai bună regie” şi „cele mai bune costume”.