Florin Călinescu apără legea în Vama Veche pentru comedia #SELFIE

De: Mioara Tronaru / 09.05.2014, 15:40
Florin Călinescu apără legea în Vama Veche pentru comedia #SELFIE
Odată cu premiera filmului #SELFIE în cinematografe, Florin Călinescu revine pe marile ecrane de această dată în interpretarea unui poliţist mereu pus pe glume, care spre deliciul publicului va avea o contribuţie esenţială în evoluţia tinerilor protagonişti.

Considerat un nou Liceenii pentru generaţia actuală, Florin Călinescu declară despre #SELFIE şi predecesorul său că “sunt două filme total diferite, între care există totuşi o legătură, fiind vorba despre un film dedicat în principal tinerilor. Scenariile sunt complet diferite”.

Alături de Florin Călinescu, filmul #SELFIE se bucură şi de prezenţa unor actori consacraţi precum: Răzvan Vasilescu, Alina Chivulescu, Ion Grosu şi care vor cuceri publicul prin personajele lor savuroase.

În regia Cristinei Iacob, comedia #SELFIE are o distribuţie impresionantă, din care nu lipsesc celebrităţile, Mihaela Rădulescu şi Dan Chişu fiind însoţiţi pe marile ecrane de Răzvan Fodor, Nicoleta Luciu si Cătălin Căţoiu.

Cea mai grea misiune însă le revine tinerilor care interpretează rolurile principale în comedia #SELFIE: Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Levent Sali, Vlad Logigan şi Alexandru Călin.

Fără aprobarea părinţilor şi fără prea multă planificare, Yasmine, Roxi si Ana ajung la mare, unde, în ciuda aşteptărilor, buna dispoziţie întârzie să apară, iar accidentele se ţin lanţ. Fără maşină şi fără bani în buzunar, adolescentele noastre rebele se mai confruntă cu o problemă: trebuie să ajungă la timp pentru susţinerea examenului de maturitate.

O producţie MediaPro Pictures şi Zazu Film, distribuită de Zazu Film, comedia românească #SELFIE aduce distracţia de la mare pe marile ecrane din ţară, în premieră, din 9 mai. Filmul este regizat de Cristina Iacob.