Gemenii Angelinei Jolie au împlinit 7 ani! Cum arată acum

De: Nicoleta Nicolae / 21.07.2015, 09:46



Gemenii Angelinei Jolie au împlinit 7 ani! Cum arată acum
Cu toate că are un program foarte încărcat, actriţa şi-a făcut timp să îşi ia gemenii Knox şi Vivienne, acum în vârstă de 7 ani, la cumpărături în Los Angeles.


Vedeta de la Hollywood se ocupă intens şi de educaţia celor doi copii cumpărându-le cărţi. Copii au luat tot ce e mai frumos când vine vorba de trăsături. Angelina a ieşit un public, îmbrăcată sobru, în negru.

Foto: Hepta

Angelina Jolie şi Brad Pitt şi-au unit destinele anul trecut într-un cadru mirific, înconjuraţi de cei 6 copiii. Actriţa le-a făcut o surpriză fanilor şi a  împărtăşit cu aceştia câteva din momentele speciale din ziua cea mare. Nunta celor doi a avut loc pe 23 august, în Franţa, la Chateau Miraval, într-un cadru extrem de intim. Brad Pitt şi Angelina Jolie sunt împreună de 7 ani şi au împreună 3 copii biologici şi 3 adoptaţi.

Maddox este născut în august 2001 şi adoptat în martie 2002 din Cambodgia. Pax este născut în noiembrie 2003 şi adoptat în martie 2007 din Vietnam. Zahara s-a născut în ianuarie 2005 şi a fost adoptată în iulie 2005 din Etiopia. Shiloh s-a născut în mai 2006 şi e primul copil biologic al cuplului. Gemenii Knox şi Vivienne au venit pe lume în iulie 2008.