George Kotsiopoulos: ”În numele modei, eşti arestat!” (VIDEO)

De: Cătălina Matei / 17.04.2014, 16:06
George Kotsiopoulos: ”În numele modei, eşti arestat!” (VIDEO)
Este unul dintre cei mai cunoscuţi stilişti de la Hollywood, iar prestaţia sa din emisiunea ”Fashion Police”, difuzată în România la E!, în fiecare sâmbătă de la ora 22.00, a făcut înconjurul lumii. George Kotsiopoulos ştie exact cine ce poartă şi cât de bine o face! Iată ce am aflat direct de la el, iar din interviul video veţi vedea ce părere are George despre cele mai frumoase vedete din ţara noastră!

– “Fashion Police” este un show extrem de popular şi de urmărit peste tot în lume, de oameni care nu acordă neapărat prea mare importanţă modei în viaţa lor. Care este secretul?

Secretul succesului “Fashion Police” este, bineînţeles, Joan Rivers. În acelaşi timp, putem spune că este un show de comedie, poate şi d-asta oamenii se uită în fiecare săptămână la noi. Vorbim despre oameni care nu sunt neapărat din lumea modei, nu sunt doar femei şi homosexuali… Mi se întâmplă ca mulţi heterosexuali să vină la mine, în aeroport, şi să-mi spună: “Ador ! O iubesc pe Joan!”. Şi asta pentru că ei urmăresc emisiunea alături de iubitele sau de soţiile lor, îi prinde show-ul şi îl adoră. E nebunie! E o emisiune amuzantă şi au ocazia să vadă şi fete frumoase. Prin urmare, avem fiecare gen de telespectator, iar dacă voi credeţi că e doar un show de modă… Ei bine, nu este! Este şi nu este… Este un show de comedie, este un talkshow, este vorba despre modă şi toţi designerii îl urmăresc şi cred că şi cele mai multe celebrităţi se uită. Toată lumea se uită, este un show grozav şi amuzant!

– Faci o echipă grozavă cu Joan Rivers, mai ales atunci când faceţi schimb de comentarii tăioase la adresa vedetelor. Ai primit vreo plângere din partea lor până acum?

Multe dintre ele adoră emisiunea. De exemplu, Drew Barrymore, Jessica Chastain, cred că şi January Jones este o fană a show-ului… Jennifer Lawrence a fost o fană a show-ului… Nu ştiu de ce nu mai este, probabil că cineva i-a spus să nu se mai uite… Cred că vedetele cool au prins ideea, cred că este amuzant… Rihanna adoră ”Fashion Police”… S-au prins că este doar o glumă, că Joan Rivers este o legendă a comediei şi că, dacă ea face mişto de ei, este doar o glumă!  Iar cei care nu se prind, cu ei nu vreau să fiu prieten, aşa că nu-mi pasă!

 

– De câţi ani o cunoşti pe Joan? Şi ce ai învăţat de la ea în acest răstimp?

O cunosc pe Joan de când mă ştiu, dar, pe bune, o cunosc doar de 4 ani, de când am început show-ul… În august, se împlinesc 4 ani. Am învăţat atât de multe lucruri de la Joan… Am fost dintotdeauna un profesionist, ea este dintotdeauna o profesionistă. Este extrem de muncitoare, mereu prima pe platou. Iubeşte ce face, îşi adoră munca, iubeşte fiecare aspect al vieţii sale, al muncii sale şi asta o motivează. Şi ştiu că ăsta este secretul vieţii! Media de vârstă a fanilor săi este de 22 de ani… E foarte tare! Pentru o persoană de 80 de ani… este fantastic!

– Putem spune despre modă că este stiul tău de viaţă?

Stilul meu de viaţă?! E viaţa mea… nu chiar. Ador hainele, ador să văd colecţiile noi, îmi place să îmbrac oamenii, îmi place să-mi aleg hainele… iubesc tot ce presupune moda. Însă se opreşte viaţa mea dacă moda n-ar mai exista?! Nu, e ridicol! E doar un aspect al vieţii mele.

 

– Te-a dezamăgit moda vreodată?

Nu, nu… chiar, adică de ar trebui să mă dezamăgească?! Nu, niciodată! Şi ştii de ce? Pentru că se schimbă, în patru luni va apărea ceva diferit. Şi asta este cel mai grozav la modă: poţi să alegi sau nu, sunt atât de multe opţiuni… Dacă e ceva care nu-ţi place, alege-ţi altceva!

 

– Ai lucrat ca stilist pentru Heidi Klum, Mila Jovovich, Anne Hathaway… toate nişte femei superbe. Dar pentru bărbaţi ai lucrat?

Bărbaţii sunt uşor de îmbrăcat… şi nu prea! Am lucrat de curând pentru Matthew McConaughey, Jared Leto, Josh Brolin, Michael B. Jordan, Forest Whitaker… Dumnezeule, au fost atât de mulţi! Colin Firth, James Franco, Ryan Gosling…

Uite, cum stă treaba cu bărbaţii… Ori sunt foarte uşor de îmbrăcat, ori sau deloc. Iar când nu e uşor, sunt mult mai răi decât femeile! Mul mai rău, pentru că ei ştiu că nu ar trebui să se comporte aşa, nu e nimic bărbătesc în asta… ştii cu se spune: “Bărbatul! N-ar trebui să-i pese de cum arată!”.

Deci, să îmbraci un bărbat care este dificil este mult mai rău decât să îmbraci o femeie dificilă. 

 

– În opinia ta, care este cel mai fashionista bărbat din lumea celebrităţilor?

Cred că Andrew Garfield arată foarte bine, poartă hainele foarte frumos… Şi Ryan Gosling îşi încearcă norocul cu moda… Mai este un tip, Eddie Redmayne, roşcat parcă… arată foarte bine. Este un fost model. Toţi sunt nişte bărbaţi înalţi, subţirei, normal că arată grozav în haine!

– Şi dintre femei?

Dintre femei? Sunt atât de multe… Jennifer Lopez cred că arată fabulos tot timpul, Emma Stone este absolut adorabilă – o iubesc! Iubesc totul la ea! Este ca fata din vecini care poartă cuture… E greu să faci asta! Cate Blanchet are întotdeauna un aspect regal, Rihanna este pur şi simplu o regină, o regină într-un alt mod… Cred că este fabuloasă. Rhianna are un stil incredibil, poartă hainele într-un mod în care alţi oameni n-ar scăpa prea uşor de comentarii… Este fabuloasă! Cred că şi Miley (n.r. Miley Cyruss) este grozavă, la acest nivel. O iubesc pe Miley!

 

– Îmi poţi spune care este cel mai prost îmbrăcată vedetă?

Cred că toată lumea are şi momente proaste, de exemplu cel mai bine îmbrăcate femei din lume au şi momentele lor proaste. De exemplu, Cate Blanchet  se regăseşte în ambele topuri, şi în cel mai bine şi în cel mai rău îmbrăcate, în acelaşi timp.

– În ce priveşte cartea ta, “Glamorous by George”, de ce crezi că oamenii îşi doresc atât de tare să arate ca un star de cinema?

Nu cred neapărat că vor să arate ca şi Cate Blanchet tot timpul sau să poarte Bulgari? pe covorul roşu. Cred că vor doar mai multă eleganţă sau mai mult glamour în viaţa lor. Doar d-asta se numeşte “Glamorous by George”… Toată lumea vrea să fie mai glamour, mai sexy, mai elegantă.

 

– La ce te uiţi când vezi prima dată o femeie? La ochi, la păr, la mâini…

Cred că depinde de ce lucru iese în evidenţă… poate fi orice. De exemplu, dacă are ochi frumoşi, bineţeles că îi observi ochii. Dacă părul ei este frumos… Depinde. Cred că ăsta e “jobul” unei persoane, să se asigură că îi ies în evidenţă părţile frumoase şi că ascunde părţile care nu-i plac prea mult.

Cătălina Matei