Gérard Depardieu filmează anul viitor la Mamaia şi Constanţa

Apropo.ro / 12.11.2013, 11:50
Gérard Depardieu filmează anul viitor la Mamaia şi Constanţa
Primarul Radu Mazăre a anunţat că, în vara anului viitor, Constanţa şi staţiunea Mamaia vor deveni platou de filmare pentru un film cu Gérard Depardieu.

“La vară se va filma un film internaţional, cu actori mari, de nivel mare de tot, printre care şi Depardieu. E o colaborare între un producător de la Hollywod şi Michel Adam de la Fashion TV, deci un film de talie internaţională”, a declarat Radu Mazare.

Radu Mazăre a precizat că cel mai important lucru nu este faptul că această peliculă se filmează în Mamaia şi Constanţa, ci faptul că va fi specificat în film unde se desfăşoară acţiunea.

„Filmul se derulează în mai multe oraşe, Hong Kong şi altele, dar se va derula şi la Mamaia şi la Constanţa, la vară, cu nişte răpiri, nişte traficanţi prin port, prin Mamaia. Important este nu că se filmează, ci că se şi specifică unde se petrece acţiunea pentru că, de obicei, aţi văzut că vin, filmează aici pentru că sunt costurile mici şi anunţă că acţiunea se petrece undeva prin Europa de Est. M-am întâlnit şi cu Steven Seagal care este în România şi face tot aşa un film care se petrece în Europa de Est. Ăsta nu se va petrece undeva în Europa de Est, ci de la Hong Kong vor pleca în Constanţa, România, la Mamaia, ceea ce e o chestiune bună pentru noi, că înseamnă reclamă”, a mai spus Mazăre.

El a spus că autorităţile nici nu vor cheltui bani, dar nici nu vor câştiga cu aceste filmări. „Ei au nevoie de suportul meu logistic aici şi am convenit ca lucrurile să se petreacă la vedere în staţiunea Mamaia când e carnavalul, în cluburi, în port. Nici nu primim bani, nici nu implică bani, implică sprijin şi suport din partea noastră. I-am spus că putem să aranjăm să filmăm în port fără cheltuieli mari, să aranjăm să filmeze la carnaval, în cluburi”, a afirmat Mazăre.

Gérard Depardieu este unul dintre cei mai cunoscuţi actori francezi pe plan internaţional şi are la activ peste 100 de filme în care a jucat, inclusiv cele din seria „Asterix”.

Foto Hepta