Gina Pistol, secretul frumuseţii: „Am curaj să stau în costum de baie lângă fete cu 10 ani mai tinere”

De: Nicoleta Nicolae / 14.02.2016, 07:00


Gina Pistol, secretul frumuseţii:
Conştientă de atuurile sale fizice, Gina Pistol mărturiseşte că, la 35 de ani, poate concura cu fete mai tinere cu 10 ani ca ea.


Gina Pistol a acordat un interviu emisiunii „Un show păcătos” în care a vorbit despre viaţa ei de dincolo de lumina reflectoarelor.

Blonda a mărturisit că apelează la diverse tratamente pentru a se păstra în formă: „Mai fac tratamente pentru celulită. Eu pot spune că la 35 de ani pot sta lejer în costum de baie alături de o fată cu 10 ani mai tânără. Nu mai beau băuturi cu zahăr, beau ceai”.

Întrebată despre planuri de viitor, Gina Pistol a mărturisit că-şi doreşte să devină mămică şi că ceasul ei biologic a început să ticăie.

„Eu acasă, dacă vreau să adorm mai repede, trebuie să te joci în păr. Am o relaţie normală. Suntem doi oameni normali, sănătoşi la cap. Nu am discutat despre asta şi nu e scopul meu în viaţă să mă căsătoresc. Dap, aş vrea să mă văd mămică, dar nu e scopul meu în viitorul apropiat. Treaba aia cu ceasul biologic e adevărat. Am văzut eu pe internet cum trebuie să faci ca să se întâmple. O să vină şi la mine momentul ăla, dar să vedem când şi cum. Mama a avut foarte mare curaj căci mama s-a întors la muncă atunci când fratele meu avea 8 luni. Curaj sau inconştienţă să laşi un copil de 8 luni să fie crescut de un copil de 5”, a mai spus Gina Pistol.