Heidi Klum goală la plajă – FOTO

Apropo.ro / 19.08.2013, 09:00
Heidi Klum goală la plajă – FOTO
Fotomodelul Heidi Klum, în vârstă de 40 de ani, a postat pe contul ei de Instagram o poză în care apare complet goală, la plajă.

Deşi în alb-negru, poza arată cât de în formă se menţine Heidi Klum la vârsta de 40 de ani. În ultima perioadă, Heidi Klum a fost foarte activă pe Instagram, postând constant fotografii, relatează dailymail.co.uk.

Duminică, Heidi Klum a postat o poză în care ea şi prietenul său, care îi este bodyguard, Martin Kristen, formează o inimă cu ajutorul mâinilor. Fotomodelul a scris „Fericită” la descrierea pozei.

Heidi Klum, gazda emisiunii de televiziune „Project Runway”, care a obţinut în perioada mai 2011 – mai 2012 venituri de 20 de milioane de dolari, a fost mulţi ani una dintre ocupantele primelor cinci locuri în topul Forbes al celor mai bine plătite manechine din lume. În 2012, editorii revistei nu au mai luat-o în considerare în realizarea topului, pentru că au fost de părere că Heidi Klum este „mai mult o femeie de afaceri şi o celebritate multimedia decât un model”.