Hot Listings Miami – afaceri imobiliare

De: Mioara Tronaru / 31.10.2013, 08:00
Hot Listings Miami – afaceri imobiliare
Hot Listings Miami este o serie-documentar care o are în prim-plan pe regina afacerilor imobiliare din Miami, Katrina Campins, şi pe familia acesteia. Îi vom urmări viaţa profesională în cadrul afacerii sale de succes, dar şi viaţa socială - duşmăniile şi prieteniile, relaţiile din cadrul familiei sale latino şi relaţia cu fostul ei soţ. Noua producţie începe, la The Style Network, marţi, 5 noiembrie, la ora 21:15, iar episoadele vor fi difuzate săptămânal. Serialul are 8 episoade de câte o oră.

Katrina Campins este o fostă concurentă a emisiunii The Apprentice (Ucenicul, produsă de Donald Trump). Hot Listings Miami le oferă telespectatorilor şansa de a arunca o privire în culisele proprietăţilor de lux din Miami şi dezvăluie lumea extravagantă şi dinamică a afacerilor imobiliare şi a brokerilor care îi ajută pe clienţii de top să cumpere şi să vândă proprietăţi de lux în Miami.

Hot Listings Miami surprinde, de asemenea, viaţa extraordinară a Katrinei Campins, o femeie de afaceri de succes, care deţine agenţia imobiliară de lux din Miami „Compania Campins”. Alături de partenerul ei de afaceri (care este şi fostul ei soţ), Ben Moss, Katrina conduce o echipă de brokeri imobiliari, printre care se numără sora ei, Camille, şi noua sa protejată, Sunita. „Compania Campins” vinde proprietăţi exclusive şi luxoase (de la o vilă în cartierul Star Island, la un penthouse de 25 de milioane de dolari în South Beach) şi are ca scop să devină agenţia imobiliară nr. 1 din oraş. Katrina a recrutat-o şi pe mama ei, Sophia, în afacere (aceasta se ocupă de marketing), care creează uneori mai multe probleme decât rezolvă.

Pe plan profesional, Katrina le are pe toate, dar viaţa ei personală se află în impas. În timp ce ea s-a concentrat pe construirea unui imperiu imobiliar, apropiaţii ei şi-au găsit parteneri şi au pus bazele unei familii. Va putea Katrina să pună pe al doilea plan dorinţa de a domina piaţa imobiliară şi să se concentreze pe o relaţie substanţială sau va reuşi să găsească echilibrul perfect între cele două şi, astfel, să găsească împlinirea? Hot Listings Miami explorează vieţile agenţilor imobiliari de succes din acest domeniu extrem de competititv, care îşi oferă serviciile unor vedete, sportivi şi oameni bogaţi şi care îşi doresc să-şi extindă afacerea de succes.