Încep înscrierile pentru “Românii au talent”

De: Cătălina Matei / 14.08.2014, 08:00
Încep înscrierile pentru “Românii au talent”
Pentru a cincea oară, “Românii au talent”, competiţia naţională a talentelor, va aduce în faţa telespectatorilor, începând din toamnă, la PRO TV, un nou sezon plin de neprevăzut şi creativitate.

Cei care au un talent şi pe care doresc să îl arate în faţa întregii ţări sunt invitaţi să se înscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro şi să intre în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro şi trofeul “Românii au talent” sau pentru premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

De asemenea, cel care cunoaşte un român talentat, îl poate înscrie pe acelaşi site si astfel poate deveni noul “Vânător de talente” şi câştigător al premiului în valoare de 2.000 de euro.

Foto: PRO TV

La concurs pot participa toate persoanele rezidente în România şi Republica Moldova. Toate nominalizările se vor face prin completarea Formularului de Nominalizare disponibil pe site-ul www.romaniiautalent.protv.ro.

Pentru „Vânătorul de talente” trebuie inclus cel puţin un link valabil către o înregistrare video a fiecăruia dintre candidaţii nominalizaţi,  disponibil pe site-uri de distribuţie a materialelor video, precum YouTube, Vimeo, Dailymotion, Facebook etc sau uploadat materialul video chiar în formularul de înscriere.

Toate înregistrările video trebuie să fie disponibile publicului larg, iar vânătorul de talente care doreşte să nominalizeze o persoană ce deţine un anumit talent, trebuie să o cunoască personal pe aceasta.