Jurnalele vampirilor / The Vampire Diaries – sezonul 1

De: Mioara Tronaru / 15.02.2014, 08:00
Jurnalele vampirilor / The Vampire Diaries – sezonul 1
Ispita arată mai bine ca oricând: Jurnalele vampirilor, la Diva Universal, începând de luni, 17 februarie, ora 21.00.

Crezi că ştii totul despre vampiri? Nu ştii. Şi nici Elena Gilbert (Nina Dobrev, din serialul DeGrassi: The Next Generation şi filmul Departe de ea) nu ştie, dar va afla cât de curând, fiindcă doi fraţi extrem de diferiţi – un vampir rău, altul bun – se vor lupta pentru inima ei. Oraşul Mystic Falls nu va mai fi niciodată la fel, după cum vom vedea în sezonul 1 al serialului Jurnalele vampirilor, care debutează, în premieră la Diva Universal, luni, 17 februarie, la ora 21:00. În fiecare luni, la aceeaşi oră, va fi difuzat câte un episod.

Bazat pe seria de bestsellere a lui L. J. Smith, Jurnalele vampirilor (The Vampire Diaries) este un serial TV supranatural, plin de romantism, creat de Kevin Williamson.

Acţiunea are loc în oraşul fictiv Mystic Falls (din statul Virginia), a cărui istorie este încărcată de evenimente supranaturale. Eroii poveştii sunt Elena Gilbert (Nina Dobrev), o adolescentă care încearcă să-şi revină după moartea părinţilor ei, şi fraţii vampiri Stefan şi Damon Salvatore (Paul Wesley şi Ian Somerhalder). Kayla Ewell a jucat-o pe Vicki Donovan în primele 7 episoade, dar apoi personajul ei a fost omorât. Matt Davis a fost ulterior ales pentru rolul unui profesor de istorie şi apoi a devenit personaj secundar.

De luni, 17 februarie, începând cu ora 21:00, la Diva Universal puteţi urmări întâmplările misterioase din micul oraş fictiv Mystic Falls, din Virginia, care e bântuit de făpturi supranaturale. Serialul Jurnalele vampirilor o urmăreşte pe adolescenta orfană Elena Gilbert (Nina Dobrev), care cunoaşte, la şcoală, un nou elev: pe Stefan Salvatore (Paul Wesley). Deşi prietenii ei cred că băiatul este un tip bizar, Elena se îndrăgosteşte de Stefan, însă află, ulterior, că e vampir! În debutul serialului Jurnalele vampirilor, orăşelul Mystic Falls se pregăteşte să întâmpine o cometă care va fi vizibilă în zonă, iar Elena îl întâlneşte pentru prima dată pe fratele lui Stefan, Damon (Ian Somerhalder).

Primul episod din Jurnalele vampirilor, sezonul 1, în premieră la Diva Universal luni, 17 februarie 2014, de la ora 21:00! Serialul va fi difuzat lunea, la ora 21:00.