Kamara a fost operat de urgenţă, în urma unui accident grav

De: Cristiana Trifu / 11.04.2018, 12:46
Kamara a fost operat de urgenţă, în urma unui accident grav
Kamara a ajuns la spital şi a fost operat de urgenţă, după ce s-a accidentat la un meci de fotbal.

Kamara este jucător al echipei Naţionale a Artiştilor. În timpul unui meci, artistul a fost accidentat grav. Kamara a fost operat de urgenţă în urma unei fracturi de pomete, os zigomatic, sinus şi fisură de mandibilă, deşi iniţial a urmat un tratament, potrivit b1.ro.

Kamara şi soţia lui Oana sunt în relaţii bune.

După ce s-au ameninţat unul pe altul cu divorţul, iată că au apărut şi primele semne de pace în relaţia dintre Kamara şi soţia lui, Oana.

”În spatele unui bărbat puternic se află întotdeauna o femeie şi mai puternică care îi e alături”, a scris Oana într-un mesaj pe public, însoţi de o poză cu fiul ei şi a lui Kamara, poză în care a fost etichetat şi artistul. 

Dacă până acum Kamara era pus la zid că şi-a abadonat familia şi trăieşte o idilă cu o altă femeie, se pare că nici soţia lui nu ar fi fost uşă de biserică. Artistul a dat cărţile pe faţă. El a povestit că Oana s-a întâlnit cu alţi bărbaţi şi că nu a stat numai în casă având grijă de copilul lor bolnav, ci impotrivă ar fi ieşit mai mult decât el în cluburi. Kamara i-a reproşat nevestei toate pozele provocatoare şi mesajele pe care le publică pe conturile ei de socializare, explicând că nu are un comportament de femeie măritată.