Keanu Reeves îşi deschide fabrică de motociclete

De: Cătălina Matei / 24.09.2014, 12:12
Keanu Reeves îşi deschide fabrică de motociclete
Mare amator de motoare şi, implicit, de viteză, protagonistul filmului "Speed: Cursa infernală" a anunţat că îşi va lansa propria companie care va produce motociclete.

Keanu Reeves, un mare admirator al motocicletelor de foarte mulţi ani, s-a asociat cu inginerul Gard Hollinger pentru a înfiinţa Arch Motorcycle Company, informează contactmusic.com.

Cei doi au început să preia săptămâna trecută primele comenzi pentru primul lor model de motocicletă, potrivit Mediafax. Acesta se va numi Krgt-1, va fi produs la Los Angeles şi va costa 78.000 de dolari.

Foto: Hepta

 Keanu Reeves s-a consacrat la Hollywood cu personajul Neo din trilogia SF „Matrix”. Alte roluri importante au fost cele din filmele „Dragoste şi moarte în Idaho” (1991), alături de River Phoenix, „Pact cu diavolul” (1997), alături de Al Pacino, precum şi „Speed – Cursa infernală” (1994) şi „Constantin” (2005).

În ianuarie 2005, Reeves a fost recompensat cu o stea pe Walk of Fame de la Hollywood. Printre alte roluri ale starului american se numără cele din filmul SF „Ziua în care Pământul se opri”, drama „Vieţile secrete ale Pippei Lee/ The Private Lives of Pippa Lee”, regizată de Rebecca Miller, în care joacă alături de Robin Wright, şi „Henry’s Crime”, alături de Vera Farmiga şi James Caan.