La Fine Living, în luna februarie

De: Mioara Tronaru / 29.01.2014, 08:00
La Fine Living, în luna februarie
Fine Living vă invită să-i fiţi alături şi în luna februarie pentru o selecţie din cele mai bune emisiuni cu transformări filmate în locaţii uimitoare din toate colţurile lumii.

Camera Albă

Zilnic de la ora 16:50

Emisiunea este prezentată de David Bromstad, un artist energic şi creativ, designer de interior şi vedetă tv, fiind ajutat de un juriu condus de Jamie Durie, premiat internaţional pentru horticulură şi design de exterior. Camera albă urmăreşte artişti consacraţi sau în devenire, în bătălia pentru crearea celei mai uimitoare şi extravagante camere albe pe care aţi văzut-o vreodată!

Pentru concurenţi este în cursă un premiu de 10.000$, aşadar camerele de 3mp abundă de imaginaţie şi concepte de tot felul, astfel fiind transformate în adevărate opere de artă în decursul a doar 15 ore. Printre temele cu adevărat provocatoare se numără: dulciuri, flori, iluminare, obiecte de colecţie şi provizii de petrecere.

 

Design cu Candice – Partea 1

Zilnic de la ora 19:55

În ”Design cu Candice” protagonista spune totul despre transformările marca Candice Olson şi explorează cele mai importante principii de design.

Este şansa ta de a o vedea pe vedeta designului de interior, Candice, aşa cum nu ai mai văzut-o niciodată. Pătrunde în lumea ei, a proceselor şi inspiraţiilor de design şi întâlneşte artişti şi profesionişti care îţi vor oferi o privire pe furiş în designul de interior şi învaţă secretele frumuseţii indestructibile, ale designului monocromatic, ale designului contemporan şi ale mansardei locuibile.

În plus, o poţi vedea pe Candice luptându-se cu un dormitor în pivniţă al unui adolescent, cu un artist graffiti încăpăţânat, un cuib de familie, o bucătărie retro şi două dormitoare de fete!

 

Decoratoarele Boeme

Zilnic de la ora 20:20

Amie Sikes şi Jolie Sikes sunt două decoratoare rebele cu spirit liber şi o atitudine neobişnuită, având filozofia de a transforma casele cu o semnătură proprie. Amie şi Jolie dau valoare, frumuseţe şi potential obiectelor pe care alţii le-ar arunca.

Surorile Sikes, prin natura lor de a căuta comori, sunt celebre şi căutate, iar printre clienţii lor se numără vedete ale muzicii country şi actori de la Hollywood.