Lecţia de băut vin cu Cersei Lannister din “Urzeala tronurilor” (VIDEO)

De: Cătălina Matei / 18.06.2014, 14:58
Lecţia de băut vin cu Cersei Lannister din “Urzeala tronurilor” (VIDEO)
Este o femeie frumoasă, capabilă de orice pentru a-şi păstra puterea, fără pic de ruşine în ce priveşte relaţia incestuoasă pe care o are cu fratele ei şi bea vin ca nimeni alta! Vorbim despre Cersei Lannister interpretată magistral în “Urzeala tronurilor” de actriţa Lena Headey, care i-a arătat unui realizator TV din SUA cum trebuie sa bei vin dintr-un pocal!

Actriţa de origine britanică a fost invitată de curând în platoul show-ului ”Jimmy Kimmel Live”, iar la cererea gaydei a făcut o adevărată demonstraţie de băut vin dintr-un pocal.

Fascinat de personajul pe care Lena îl interpretează în serialul “Urzeala tronurilor”, Jimmy Kimmel a rugat-o pe actriţă să facă un schimb de replici în stilul Reginei Cersei, cu ajutorul unui pocal de vin.

Lena a intrat repede în joc, iar Jimmy s-a ales cu ”complimente” de genul “Ce cravată frumoasă ai! Păcat că este legată de un gâtul unuia atât de neisprăvit!”.  Dar nici prezentatorul TV nu s-a lăsat mai prejos şi i-a mulţumit în acelaşi stil: “Mulţumesc ai avenit astăzi, aici. Ştiu că eşti foarte ocupată să faci sex cu fratele tău! Trebuie să fie epuizant!”.

Una dintre cele mai controversate scene de sex din ”Urzeala tronurilor” a avut loc între regina Cersei şi fratele ei, Jamie, chiar lângă catafalcul fiului lor mort, Joffrey. La momentul respectiv, Lena a declarat că nu i-a fost deloc uşor să filmeze secvenţa respectivă, mai ales că ea a fost transformată de scenarişti într-un viol.