Louis Theroux într-o închisoare de maximă securitate

De: Mioara Tronaru / 20.01.2014, 08:00
Louis Theroux într-o închisoare de maximă securitate
BBC Knowledge va difuza marţi, 21 ianuarie, de la ora 23:00, documentarul Louis Theroux: În spatele gratiilor. De această dată, Louis Theroux pătrunde în San Quentin, cea mai veche şi cea mai cunoscută închisoare de maximă securitate din California.

Louis petrece un timp în această închisoare cu 6.000 de deţinuţi, înţesată de criminali, violatori, pedofili sau membrii unor bande. Astfel, Louis ajunge să-i cunoască pe unii dintre condamnaţi, dar şi pe paznicii închisorii, dezvăluind crudul adevăr al vieţii după gratii.

În timpul şederii sale în închisoare, Louis participă alături de gărzi la inspecţiile din celule, în timpul cărora sunt găsite arme letale. De asemenea, el îşi petrece timpul cu un deţinut şi familia acestuia în perioada de vizită, atunci când se primesc, de obicei, drogurile şi armele. Louis este şi martorul sosirii unui nou deţinut, un adolescent care nu a mai trăit experienţa închisorii.

Aşadar, se vor schimba cu adevărat deţinuţii şi vor deveni mai buni sau sunt doar vorbe-n vânt? Mai mult, va reuşi Louis să vadă dincolo de infracţiune atunci când cunoaşte un deţinut? Iată întrebări care îşi vor găsi răspunsul în documentarul Louis Theorux: În spatele gratiilor, numai la BBC Knowledge.